Date:

Share:

Am avut nunta viselor mele cu veniturile pe care le am la Heylux

Articole conexe

Cea mai mare bucurie a mea care are legatura cu viitorul meu este aceea ca mi-am putut plati, in sfarsit, propria nunta din banii mei, fara sa cer ajutorul nimanui. Majoritatea rudelor mele care s-au casatorit au imprumutat bani de nunta si dupa nunta i-au dat inapoi, dar la mine nu a fost cazul, nu atata timp cat sunt angajata la Heylux.

Dintotdeauna am urat sa cer ajutorul, iar cunostintele si rudele abia asteptau sa ma vada cazand. Stii cum e, iti sunt rude, dar nu se bucura atunci cand ti-e bine. Niciunul nu se astepta sa imi pot plati nunta la cel mai misto restaurant, sa am cele mai misto decoratii, cea mai frumoasa trupa si o atmosfera atat de minunata si totul sa fie din banii mei.

Am strans atatia bani din videochat, ca ai ramane uimita

Dar eu mi-am vazut de treaba mea si nimeni n-a stiut ca eu am lucrat si lucrez ca model de videochat la Heylux. Am strans bani din castigurile uriase pe care le am in acest studio de videochat si usor, usor m-am vazut cu toti banii de nunta in mana.

Nu a trebuit sa dau nimic inapoi dupa nunta, nu am ramas cu datorii sau cu alte probleme. Mi-am facut nunta viselor mele, asa cum mi-a placut, dupa bunul meu gust, fara sa ma bag in probleme sau sa ma stric de cap cu munca pentru a strange bani.

Nici n-ai fi zis ca as fi lucrat undeva, daca ma vedeai. Toata lumea a crezut ca numai sotul meu a lucrat, pentru ca eu mai mereu eram pe la saloane, restaurante, la distractii. Aveam timp de mine, nu munceam de dimineata pana seara. Asta a fost norocul meu cu jobul de la Heylux.

Aveam nevoie de un job ca la Heylux pentru strange bani lejer

Ca nu am avut un program de munca din ala haotic, unde sa-mi stric creierii de nervi si corpul de oboseala. La studio, programul de munca este unul foarte simplu si flexibil: se imparte in 3 ture si niciuna nu are mai mult de 8 ore, asta insemnand ca lucrez la orice ora a zile doresc si nu se intampla mai mult de 8 ore.

Restul orelor le aveam pentru mine. Asa ca eu am vrut sa ma distrez inainte de nunta, nu sa ma stresez cu pregatirile. Am platit pe cineva sa se ocupe de tot, iar eu am dat-o din vacanta in vacanta, iar nunta tot a fost de vis! Asta inseamna sa ai bani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare