Date:

Share:

Am cele mai frumoase haine de cand lucrez la Heylux

Articole conexe

Dintotdeauna am fost adepta modei, am adorat hainele frumoase si rafinate, brandurile cele mai cunoscute si tot ce a tinut de fashion. Ce pacat ca inainte puteam doar sa le iubesc si atat, fara a le avea, pentru ca sincer dintr-un venit lunar de 1200 lei nu imi permiteam. Si nu speram ca-mi voi permite vreodata, dar Heylux a aparut cand nici nu ma asteptam.

Mi-a spus o prietena de-a mea ca daca tot vreau bani pentru haine, pentru branduri cunoscute si asa mai departe, ar trebui sa incerc videochatul. Cica din sursele ei, stia sigur ca din videochat se castiga super bine si mi-a zis ca merita sa incerc. Auzise si ea recent de un studio de videochat din Iasi numit Heylux, care a fost lansat pe piata muncii de catre echipa de la Lucky Studio.

O prietena de-a mea mi-a povestit despre studioul Heylux Iasi

Ea nu stia sigur cum este la Heylux, insa o amica de-a ei care lucreaza la Lucky Studio a recomandat acest studio, iar daca Lucky Studio este atat de bun si recomandat, ea mi-a spus ca si Heylux este la fel, doar vorbim de aceeasi conducere.

Gandindu-ma mai bine, mi-am zis ca nu am ce sa pierd daca incerc. Eu imi doream bani sa pot calatori peste tot sa-mi cumpar haine de la cele mai frumoase branduri, iar daca videochatul la Heylux era varianta potrivita pentru mine, n-am ezitat cand m-am angajat.

Oricum, din cunostintele mele, eu stiu ca videochatul inseamna doar socializare online. Stiu ca fetele se folosesc de cele mai frumoase cuvinte si de aspect pentru a castiga bani. Iar daca eu trebuia sa fac acelasi lucru la Heylux pentru sume intre 300 si 800 de lei zilnic, de ce nu?

Am realizat ca sunt norocoasa ca pot castiga zilnic peste 300 lei aici

Sunt sume pe care nu le poate castiga oricine, oricum. Asa ca as putea sa spune ca a fost o oportunitate unica pentru mine aceasta angajare in videochat la Heylux. Mai mult de atat, ma laud cu cele mai frumoase haine acum. Colegele de la facultate ma invidiaza de-a dreptul!

Si de ce n-ar face-o, daca jobul de la Heylux imi permite sa castig zilnic bani si imi ofera saptamanal si bonusuri de performanta mari, iar asa este posibil sa am in fiecare zi numai haine de la H&M, Zara, Bershka, Pull&Bear si alte branduri de senzatie pe care toate fetele le iubesc!

Sincer, cu jobul de model de videochat de la Heylux ma simt zilnic ca un model fashion. Am cele mai frumoase si rafinate lucruri, iar cel mai important este ca am asta datorita jobului meu si efortului depus de mine. E cel mai important sa stii ca esti independenta si iti permiti sa ai tot ce te face fericita.

10 COMENTARII

  1. Adevaru-i ca desi romancele iubesc aceste branduri, nu-si permit chiar toate sa le aiba. Deci ai dreptate. Mai ales cand vezi ca tre’ sa dai 100-200 de lei pe un tricouas la Zara, parca te strange in spate cand stii ca salariul tau e de 1000 de lei;)

    • Da… pai simplu! Heylux a abordat sistemul de plata la zi, astfel ca indiferent de suma pe care eu o castig in acea zi, studioul ma plateste la sfarsitul turei. Este un fel de plata in avans, dar imi primesc toti banii 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare