Date:

Share:

Am devenit model de videochat la Heylux si mi-am permis vacante minunate

Articole conexe

Nu mi-as fi inchipuit vreodata ca o sa ma angajez ca model de videochat la varsta de 25 de ani, dar nu-mi pare rau acum, mai ales ca este vorba de Heylux Iasi. Aveam alte planuri pentru viata dupa ce urma sa termin facultatea, dar am ramas profund dezamagita. Asa am ajuns sa aleg Heylux inaintea oricarui alt job in Iasi.

Dupa ce am finalizat cursurile la facultate si mi-am dat licenta, ma asteptam sa mi se ofere oportunitatea unui job mai ok. M-am chinuit un an sa ma angajez si tot n-am reusit. Chiar si cu diplomele mele, tot 1.100 de lei as fi primit, maxim.

Asadar, m-am interesat eu de cateva joburi in Iasi mai avantajoase si am gasit Heylux, cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. De cand m-am angajat ca model de videochat aici, planurile mi s-au schimbat complet.

Calatoresc in intreaga lume datorita jobului de la Heylux

N-as fi crezut ca voi calatori in intreaga lume vreodata, dar ma bucur ca o fac acum cu ajutorul jobului de la Heylux. Pentru ca altfel, n-as fi stiut niciodata ce inseamna sa-ti traiesti viata si sa te bucuri de ea.

Chiar in prima luna de angajare la Heylux am castigat foarte bine, pot spune. Castigand zilnic peste 300 de lei, la sfarsitul lunii am adunat undeva la 5.900 de lei. Si ghici ce am facut cu acesti bani. Exact, am mers in prima mea vacanta de 5 zile.

Turcia, Grecia si alte locatii de vis care m-au cucerit!

O locatie unica, spectaculoasa si minunata, pe care o recomand oricui vrea sa se simta bine: Turcia. Pe plajele din acest loc am simtit cum visele mele devin realitate si n-as mai fi vrut sa plec niciodata de acolo! Cand am ajuns acolo, m-am bucurat ca am ales videochatul la Heylux si mi-am lasat planurile balta, pentru ca altfel n-as fi vazut o locatie atat de splendida niciodata.

Si asta nu a fost tot, pentru ca mi-a placut atat de mult incat a doua luna am planificat o alta calatorie. De data aceasta, am vrut sa merg in insulele din Grecia. O alta locatie de milioane, as putea spune! N-ai cum sa nu te simti bine acolo, in locurile acelea, pentru ca totul este ca si desprins din basme.

In insulele din Grecia am stat mai mult de data aceasta, chiar 7 zile. Nu de alta, ci pentru ca banii de la Heylux sa ajuta sa-mi permit acest lux, fara a ma plange de costuri si de alte probleme. Heylux este, cu siguranta, una din cele mai bune alegeri in viata mea.

10 COMENTARII

    • Nu este cazul.. mi s-a mai spus ca sunt invidiata, dar sincer nu inteleg de ce oamenii prefera sa “invidieze” in loc sa ia atitudine. Doar nu e ca si cum nu mai sunt joburi la Heylux 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare