Am doi copii si-i cresc cu succes cu cei 7900 lei castigati la Heylux

0
727

Ideea de parinte ma speria foarte tare acum ceva timp. Vazusem cat de greu isi cresteau fratii mei copiii, cum era, cata cheltuiala era si ma cam speria gandul. Plus ca eu nu ma vedeam prea curand sa castig mai mult de 1300 de lei, eram deja obisnuita si resemnata cu acest salariu. Il aveam deja de vreo 4 ani si nu ma asteptam ca la Heylux sa se schimbe asta.

Ma gandeam ca mi-ar putea aduce putin mai multi bani videochatul la Heylux, dar nu exagerat de mult. Si… inevitabilul s-a intamplat. Am nascut doi gemeni si m-am vazut mama, gandul care ma speria cel mai tare. Prima data m-am panicat, ca nu lucram la Heylux pe atunci.

Heylux a picat fix la tanc, cand aveam nevoie de sprijin financiar

bani videochat
bani videochat

M-am panicat foarte tare, mai ales ca sotul avea o problema de sanatate si chiar nu putea munci mult. Cine sa fi intretinut familia? Eu, cu doi copii? Iti dai seama ca nici nu se punea vorba de concediu maternal, pentru ca supravietuiam abia din banii castigati lunar, iar in concediu as fi primit si mai putin din acei bani.

Trebuia sa fac ceva. Imi trebuia un loc de munca in Iasi care sa fie oarecum la dispozitia mea, la care sa imi fac un program in functie de copiii mei si la care sa castig suuuper bine. Iti dai seama ca initial mi se parea imposibil, ziceam ca e jobul de vis care nici macar nu exista.

Dar exista, e chiar jobul in videochat de la Heylux. Dupa cateva luni de la nastere, am lasat gemenii in grija tatalui si m-am angajat la Heylux. Bineinteles, el avea grija de ei cat eu eram la munca, ore care nici nu se simteau, ca terminam in cam 7 ore.

E usor sa fiu mamica atunci cand castig banii acestia la studio

bani videochat
bani videochat

Nici nu se simtea cum trecea timpul si imediat eram acasa. Eu si sotul am facut si facem o echipa buna si ma bucur ca ma sprijina cu asta, mai ales ca de cand lucrez la Heylux panica aia ca am copii a disparut, pentru ca le pot oferi orice. Hainute, jucarioare, orice lucru ii trebuie unui copil, din partea mea nu e nicio problema.

Pana si eu ma gandeam ca n-o sa reusesc, dar castig 7900 lei la Heylux, n-am cum sa nu reusesc cu aceste sume atat de mari castigate in fiecare luna. E o placere pentru mine sa-mi cresc copiii, oferindu-le tot ce le trebuie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here