Angajarea in videochat la Preziosa imi aduce o multime de surprize placute

0
790

Povestea mea nu este atat de senzationala, este una simpla, tocmai din acest motiv voi incepe direct de la inceputul povestii mele cu Preziosa, pentru ca datorita acestui studio de videochat din Iasi am inceput sa traiesc cu adevarat. Nu lucrez in videochat la Preziosa de mult timp, ci de 2 luni.

Cred ca sunt cel mai nou model de videochat de pe aici, dar nu este mare problema, pentru ca iubesc sa fiu ajutata de toate femeile care lucreaza aici, sa fiu tratata frumos si sa am parte de o experienta inedita. Si da, recunosc ca-n prima saptamana m-am acomodat mai greu cu videochatul la Preziosa.

Jobul de model de videochat la Preziosa imi ofera multe avantaje

Si nu pentru ca ar fi greu, ci pentru ca a fost un domeniu de munca total nou pentru mine. Nu stiam ce inseamna videochatul, nu stiam ce trebuia sa fac si am fost putin timida in prima saptamana. Asta pana mi-am dat seama care imi sunt atuurile si am inceput sa devin mai indrazneata.

Obisnuiam sa ma consider uratica si inferioara, dar membrii de pe site-urile de videochat de la Preziosa m-au ajutat sa inteleg ca nu e asa. Zilnic, acestia imi accesau pagina si imi spuneau cuvinte dragute, ma flatau si ma complimentau cu cele mai dulci vorbe. Asa mi-am dat seama cat de usor este videochatul la Preziosa, de fapt, pentru ca tot ce trebuie sa fac pentru cei peste 300 de lei pe care ii castig zilnic este sa vorbesc, sa cochetez.

Cam asa a fost in aceste doua luni, am cochetat si am flirtat online si pentru asta m-am umplut de bani. Astazi, insa, a fost o zi surprinzatoare pentru mine. Atat de surprinzatoare incat m-a uimit placut pana la lacrimi, deoarece n-as fi crezut ca voi trece vreodata prin asta.

Azi a fost o zi de milioane la Preziosa!

Vrei sa stii ce e? Ei bine, azi este ziua mea iar Preziosa m-a surprins atat de frumos, incat uitasem ca exista oameni atat de buni precum cei din acest studio de videochat. Astazi am venit la studio ca-n orice alta zi, dar toata lumea si-a amintit ca este ziua mea si mi-au facut o petrecere surpriza! Cu baloane, decoratiuni si tot ce era necesar.

N-am mai avut niciodata o zi de nastere. Iar membrii de pe site-urile de videochat despre care vorbeam au aflat si ei de ziua mea si mi-au facut zeci de cadouri virtuale, care la sfarsitul turei s-au dovedit a fi 1.200 de lei pentru mine! Cu un bilet de avion direct catre o vacanta in Grecia, bineinteles, cadou din partea prietenelor mele de la Preziosa. Ce sa vreau mai mult, cand am un job in Iasi asa cum vreau, o familie si o viata linistita?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here