Date:

Share:

Banii de la Lucky Studio

Articole conexe

Lucky Studio este cunoscut ca fiind primul studio din România care a început să ofere angajatelor plata la zi. Sistemul acesta permite modelului să-şi primească banii după terminarea turii din studio, indiferent de perioada în care a lucrat (dimineaţa, după amiaza sau noaptea) sau de zile – fie că lucrezi câte doar o zi pe săptămână ori câte şase zile pe săptămână, la sfârşitul fiecărei ture îţi vei primi banii. Acest lucru se întamplă încă din prima zi şi chiar dacă eşti în perioada de probă ori training. Banii sunt primiţi după cum doreşte modelul: cash sau pe cardul bancar. Acel 16% care se reţine de către Stat pe un salariu (impozit pe profit, pe salariu, contribuţia la Sănătate, Pensie etc) este plătit de către Lucky Studio, şi, deci, nu mai sunt reţinuţi. Pe lângă această sumă, în fiecare weekend angajatele beneficiază de un bonus între 300 şi 3.000 de lei, depinzând de banii pe care i-au câştigat în acea săptămână.

În primele săptămâni de muncă, angajatele fără experienţă la Lucky Studio câştigă sume între 130 de lei şi 350 pe zi, pe o tură normală. Chiar şi dacă nu câştigi decât 130 de lei pe zi, asta înseamnă că într-o săptămână ai aduna peste 900 de lei. Într-o singură săptămână! În măsura în care acestea învaţă limba straină necesară (fie engleza, fie franceza), încep să aplice mai bine sfaturile de la training (care este oferit gratis) şi capătă o încredere tot mai mare în ele, vor ajunge să câştige mult mai mult – în general, între 300 şi 800 de lei pe zi. Din nou, în cazul în care câştigi 800 de lei pe zi, vei pleca acasă, după o singură săptămână, cu 5600 de lei, în cazul în care lucrezi zilnic. Îţi dai seama câţi bani faci într-o singură lună?

La asta se mai adaugă diferite bonusuri. Chiar şi pentru încheierea unui contract pe o singură lună, modelul primeşte un bonus de 1.720 de lei. Acesta se traduce în forma unor servicii şi produse care te ajuta în carieră: cursuri de limba engleză şi franceză, machiaj zilnic, aranjarea părului (tuns, vopsit, coafat etc), şedinţă foto, precum şi transportul gratuit către locul de muncă şi înapoi acasă.

Pentru a putea să închei un contract pe o lună, trebuie să cunoşti o limbă straină la nivel mediu (engleza ori franceza) şi să ai între 18 ani şi 40 de ani.

Lucky Studio este unul dintre cele mai avantajoase servicii de videochat, unul în care nu doar managementul câştigă, ci şi angajaţii, ambele fiind mulţumite la încheierea programului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare