Date:

Share:

Ca model de videochat la Heylux, primesc sedinte de infrumusetare si make-up zilnic

Articole conexe

Ori de cate ori am auzit discutii despre videochat si despre unele studiouri de videochat din tara, niciodata nu auzeam sa se mentioneze ceva anume despre niste servicii gratis din partea studioului. Pe forumuri vedeam cum fetele se plang ca trebuie sa-si plateasca singure machiajul, sa-si schimbe look-ul, cereau sfaturi despre cum sa faca videochat si asa mai departe.

Asta ma mira, avand in vedere ca eu sunt la Heylux si lucrurile acestea mi se par normale. Mi se pare normal sa primesc make-up in fiecare zi pe gratis din partea make-up artistelor de la Heylux, mi se pare normal sa imi puna la dispozitie sedinte de infrumusetare pe care nu le platesc, training specializat in videochat etc.

Sunt obisnuita ca la Heylux sa am parte de make-up gratis

Fiind obisnuita cu asta la Heylux Iasi, mi se pareau absolut normale si ma miram cand auzeam ca alte fete nu au parte de asa ceva. Abia apoi mi-am dat seama ca nu toate studiourile de videochat sunt precum Heylux si doar pentru ca acesta mi-a pus totul la dispozitie inca de la inceput, nu inseamna ca toate fac asta.

De aceea ma si simt norocoasa din aceasta privinta, pentru ca eu n-a trebuit sa platesc absolut nimic pentru a face videochat la Heylux. Nici macar transportul sau cazarea, pentru ca mi-au fost oferite din partea studioului. Chiar de la inceput mi s-a dat un contract de angajare in videochat pe baza caruia am primit un bonus de angajare si aceste servicii gratis, in semn de multumire din partea studioului.

Iar acum poate o sa par absurda, insa desi castig peste 300 de lei zilnic la Heylux si uneori ajung si la suma de 800 de lei pe zi, pe mine tot mai tare ma bucura faptul ca am parte de aceste servicii gratis din partea echipei de la Heylux.

Pot sa castig peste 300 de lei zilnic la Heylux si iubesc acest job

Adica pentru mine este super misto sa fiu condusa cu masina la studio, de acolo sa ma preia o echipa de make-up artiste care sa ma machieze si sa ma aranjeze, apoi sa am parte de training si de cursuri si o data la 6 luni sa am parte si de cate o schimbare de look si cate un rasfat la cele mai misto saloane.

Imi place sa fiu rasfatata, iar femeile de la Heylux stiu cum sa faca asta. Nu degeaba este un domeniu al femeilor si ma bucur ca la Heylux mediul este exclusiv feminin, asa ma simt in largul meu. Chiar nu am motive sa plec vreodata de la Heylux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare