Cand m-am angajat la Lucky Studio, am primit o suma mare de bani drept bonus

0
749

Mie nu mi-a trebuit foarte mult timp pana sa-mi dau seama ca jobul de la Lucky Studio este ceea ce caut atat pentru prezent, cat si pentru viitor. Doar cateva mici detalii au contat pentru mine, deoarece nimeni nu m-a mai tratat asa cum m-au tratat fetele de la Lucky Studio, iar asta m-a facut sa apreciez acest studio si acest job.

Cand m-am angajat la Lucky Studio, m-am angajat in primul rand pentru ca am fost primita cu multa caldura. Am fost sunata si anuntata ca am interviu, mi-a fost platit drumul pana la studio, acolo mi s-au prezentat camerele si conditiile de munca si plus de asta, este un mediu numai pentru femei la studio.

Lucrez in conditii excelente la Lucky Studio Iasi

Dupa aceea, mi s-a permis sa am conditiile mele de angajare, adica sa aleg eu cum si unde vreau sa lucrez. Mi-am ales singura o camera din cele 17 de la Lucky Studio, mi-am ales un program si un fel de plata dupa bunul plac. De asemenea, am avut libertatea de a alege un contract de munca pe o perioada placuta mie.

Nu m-a mai constrans nimeni sa lucrez o anume perioada de timp, ca-n alte parti. Si nu numai ca am putut alege o durata care mi-a placut mie, ci am fost si platita pentru asta. Exact, angajarea ca model de videochat la Lucky Studio a insemnat primirea unei sume mari de bani in mana.

Stiam de anumite bonusuri de angajare pe care Lucky Studio le ofera, dar nu am aflat nimic concret decat in momentul in care m-am angajat. Dupa angajare, a trecut un anume numar de zile si mi-am primit bonusul in functie de perioada contractuala aleasa.

N-as fi crezut ca o sa primesc o suma atat de mare de bani la angajare!

Fiindca eu voiam ceva stabil, am ales sa lucrez 3 ani la Lucky Studio, ceea ce a insemnat ca urma sa primesc cel mai mare bonus de angajare: 12.600 de lei cash. Cu aceasta suma, mi-am putut plati multe datorii si am facut destul de multe lucruri cu restul banilor. M-a ajutat foarte mult, oricum.

Toate aceste detalii m-au ajutat sa vad ca locul meu este in videochat la Lucky Studio. Mai ales ca in tot acest timp eu mai si castig in fiecare zi bani, adica nu-i ca si cum am venit la studio degeaba. Castig la Lucky Studio asa cum castigam uneori si in doua-trei saptamani in alte parti. Oricum, peste 260 de lei zilnic, asta-i clar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here