Date:

Share:

Cât de norocoasă poţi fi cu Lucky Studio

Articole conexe

Societatea modernă ne pune în faţă noi provocări, în maniera de a ne testa abilităţile şi de a scoate ce este mai bun din noi. Poate că unele dintre aceste situaţii sunt menite să ne întărească caracterul şi să ne evidenţieze cele mai bune calităţi personale şi profesionale.

Unele dintre aceste situaţii au fost prezente şi în viaţa mea, când a trebui să mă confrunt cu unul din cele mai critice momente, şi anume să nu am ce să mănânc, în maniera în care să fac greva foamei, pentru că job-ul anterior nu îmi oferea decât o sumă modică (modică e puţin spus), şi anume 650 lei pe lună.

Am căutat pe internet un loc de muncă mai bun şi am zis că nu este nimic ruşinos să lucrezi cu ceea ce ai, şi anume personalitatea şi caracterul dezinvolt. Şi cu siguranţă am avut parte de unul din cele mai bune tratamente la Lucky Studio, în măsura în care modelele de aici mi-au devenit prietene şi sfătuitoare. Pot zice că unele din ele chiar mi-au fost mentori sau profesori. Cele care ştiau deja o limbă străină m-au învăţat că arta conversaţiei este ceea ce primează în măsura în care îţi doreşţi să câştigi.

Nu contează aspectul fizic 

Aşa am înţeles, că ceea ce deţii fizic este mai puţin important decât ceea ce deţii psihic, în maniera în care trebuie să fii capabilă să duci o discuţie până la capăt cu unul dintre prietenii virtuali. Nu totul se rezumă la aspectul fizic, care, să nu mai spun, se poate îmbunătăţi, cu fiecare zi care trece. Dacă în interiorul tău te simţi bine, acest lucru se vede şi la exterior.

Lucky Studio mi-a oferit posibilitatea să am un caştig săptămânal mai mare decât îmi ofereau la job-ul anterior, în măsura în care imi pot acoperi cheltuielile şi imi pot satisface orice nevoie şi poftă. Cum să nu fiu norocoasă, când am un loc de muncă, am prieteni, am o relaţie, am o casă şi sunt eu în fiecare clipă?!

Norocul e de partea mea

Poate ca odată cu intrarea în casa Lucky Studio viaţa mea s-a schimbat în maniera în care am văzut că eu sunt mai importantă decât restul societăţii, că eu sunt cea care poate face o schimbare pentru un viitor mai bun şi mai ales dacă ştiu să îmi pun în evidenţă calităţile umane. Ştiu să am grijă de mine şi probabil voi aplica acest principiu pentru următoarea perioadă din viaţa mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare