Câte lucruri pot face cu cei peste 4.700 lei pe care îi am lunar la Lucky Studio?

10
1955

De nenumărate ori stăteam şi mă întrebam: oare oamenii bogaţi pe ce cheltuie banii? Sau nu, mai bine spus, oare pe ce dau banii oamenii care au salariu mai mare decât al meu? Pentru că înainte să vin la Lucky Studio şi să am bani, niciodată nu aveam mai mult de 1.000 de lei.

Şi mă întrebam oare cum e la acei oameni care au cel puţin 3.000 de lei lunar. Mi se părea un vis să am atâţia bani, era ceva extraordinar pentru mine. Dar în momentul în care am venit la Lucky Studio Iaşi, a început să mi se pară ceva normal.

Ba chiar mai mult, dacă ar fi fost o lună în care obţineam mai puţin de 4.000 de lei la Lucky Studio, ar fi fost ciudat pentru mine. Asta pentru că m-am obişnuit să câştig zilnic bani din videochat la Lucky Studio şi nu mai pot renunţa la asta.

Câştig super-bine la Lucky Studio

Dacă înainte mă întrebam cum este să ai peste 3.000 de lei, la Lucky Studio am aceşti bani şi mă răsfăţ zilnic din ei. Înainte n-aş fi ştiut cum să mă descurc cu atâţia bani, dar acum îi am zilnic.

Fiindcă obţin în fiecare zi între 300 şi 800 de lei la sfârşitul fiecărei ture la Lucky Studio, veniturile mele lunare depăşesc 4.700 de lei. Pentru mine, este mai mult decât un vis împlinit.

Pot să ştiu cum este, în sfârşit, senzaţia că am mulţi bani lunar. Şi este simplu să îi cheltui, de fapt. Nu înţeleg de ce mă întrebam ce fac oamenii cu banii. Când eu merg zilnic la Palas la cumpărături, merg la restaurante, în excursii.

Bani să fie, pentru că am pe ce să îi cheltui.

Am găsit un job ideal în Iaşi

Cred că este visul oricărei femei să aibă bani zilnic. Sinceră să fiu, nu ştiu cărei femei nu i-ar plăcea să aibă peste 300 de lei zilnic aşa cum am eu la Lucky Studio.

Este un job în Iaşi care este ideal pentru femei. De ce spun asta? Pentru că videochatul la Lucky Studio este un job uşor, este simplu să socializezi. Mediul de muncă este prietenos, aici lucrează doar femei, n-am restricţii, n-am nimic.

Am doar condiţii excelente de muncă, dotări tehnice de ultimă oră şi pot renunţa oricând doresc, dar nu vreau. Pentru că de când am semnat contractul de angajare în videochat cu Lucky Studio duc o altă viaţă şi sunt fericită.

10 COMMENTS

  • Nu văd unde nu e ok faptul că eu lucrez în videochat şi obţin zilnic peste 300 de lei. Nu văd nimic grav în a sta online şi a vorbi cu oameni 😀

  • Pentru că este un job uşor. Iar asta vor toate femeile, să aibă bani fără să muncească până la epuizare. Cine-şi doreşte să muncească atât de mult? La Lucky Studio lucrez doar 8 ore, totul e online şi super uşor 😀

 1. Ai dreptate, nu este femeie căreia nu i-ar plăcea să aibă peste 300 de lei lunar. Dar uite că multe pot şi totuşi se abţin şi nu fac videochat 😀

 2. Crezi că dacă era aşa cum spui tu, nu lucrau deja o grămadă de românce la Lucky Studio? Tocmai de aia nu lucrează, că ştiu toate că nu e adevărat.

  • :)) Este amuzant pentru că pari aşa sigură, dar nu ştii că la Lucky Studio sunt peste 300 de angajate, la studio şi acasă. Deci eu zic că totuşi româncele iubesc Lucky Studio 😀

 3. Eşti aşa încântată până în momentul în care cineva o să-ţi ofere mai mult şi repede uiţi de Lucky Studio :d Aşa se întâmplă mereu cu joburile.

  • Sunt absolut sigură că niciun alt job nu mai poate oferi ce oferă Lucky Studio. Este unic, după părerea mea :X

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here