Date:

Share:

Câţi bani câștig zilnic ca model de videochat la Lucky Studio

Articole conexe

Te-ai întrebat vreodată cu câţi bani rămâi în mână de la jobul tău actual? Adică, după ce-ţi plăteşti cheltuielile şi lucrurile astea, rămâi cu o sumă mulţumitoare sau nu? Pentru că şi transportul şi aceste nevoi sunt foarte costisitoare. Iar eu am calculat şi rămân zilnic cu peste 300 de lei în mână la Lucky Studio.

Exact, la jobul meu de model de videochat de la Lucky Studio câştig zilnic peste 300 de lei şi tot cu atât rămân în mână. Eram curioasă într-o zi să văd care sunt beneficiile unui job în Iaşi şi beneficiile de la Lucky Studio.

Care e diferenţa dintre un job normal şi Lucky Studio?

super-happy-girl

Aşa că am făcut comparaţie cu vechiul job în Iaşi pe care l-am avut. Primeam banii la lună, aşa că trăiam de pe o lună pe alta. Din 1.200 de lei, obţineam cam 50 de lei la zi.

Din aceşti bani, vreo 10 lei dădeam zilnic pe transport. Apoi îmi mai dădeam banii şi pe ceva de mâncare şi o cafea. Pentru că sunt şi eu om, am nevoi, nu? Ştii cât dă un om normal doar pe transport într-un an? 4.800 de lei pe an.

Îţi dai seama câţi bani dăm pe un lucru banal? În acest fel, bineînţeles că nu mai rămâneam cu nimic în mână, ci doar trăiam de la o lună la alta.

La Lucky Studio, în schimb, rămân cu toţi ataţi bani câţi obţin. Şi pentru că obţin zilnic între 300 şi 800 de lei din videochatul de aici, nu mai am griji.

Primesc bani cash și produse specifice videochatului

bani

În caz că te întrebai cum reuşesc să rămân cu toţi banii pe care îi obţin la Lucky Studio, este simplu. Când am semnat contractul de angajare în videochat cu Lucky Studio, am ales o perioadă contractuală de un an.

Pentru acest lucru, Lucky Studio mi-a oferit un bonus de angajare care s-a împărţit în două. Un bonus de 13.480 lei, din care 2.000 de lei direct în mână şi de restul primeam servicii zilnice.

Pe mine nu m-a deranjat acest aspect, pentru că bonusul acela de angajare nu îmi era îndreptăţit neapărat, aşa că erau doar bani în plus care veneau. Astfel, Lucky Studio mi-a garantat transport, cazare, make-up şi alte lucruri, toate zilnice şi gratuite.

În acest fel, eu nu mai cheltui bani pe transport, saloane sau alte lucruri, pentru că Lucky Studio îmi garantează totul. Tot ce fac eu la acest studio de videochat este să obţin zilnic peste 300 de lei şi să mă răsfăţ de ei.

10 COMENTARII

    • Dacă vreau cazare, Lucky Studio îmi oferă gratuit o perioadă şi apoi plătesc 200 de euro pentru vilă în care stau la ei. Iar pentru că obţin zilnic peste 300 de lei, plătesc astea în doar câteva zile şi după nu mai am griji 😛

    • Pentru Lucky Studio este mai important să fie modelele în siguranţă şi fericite. Dacă am fi toate nemulţumite, Lucky Studio ar fi în pierdere. Nu ţi se pare logic?

    • O maşină de la Lucky Studio vine şi mă ia în fiecare zi la studio şi apoi mă duce acasă. Aşa e, nu mai dau bani pe aceste lucruri. E super :*

    • Nu prea folosesc autobuzul, pentru că nu-mi place înghesuiala. Într-adevăr, plătesc pe taxi, dar plătesc pentru bunul meu plac, nu pentru a merge la muncă. Plus că am de gând ca până la sfârşitul contractului să-mi iau maşină 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare