Date:

Share:

Ce-ai zice de-un salariu de 4.500 de lei lunar la Lucky Studio?

Articole conexe

Am aflat recent de acest job în Iaşi de la care pot câştiga garantat 4.500 de lei lunar şi am devenit curioasă. O prietenă îmi spusese de forumul Lucky Studio, unde mi-a zis că voi găsi tot ce vreau să ştiu despre cum să câştig 4.500 de lei la acest studio de videochat.

Aşa că am ascultat-o şi am accesat forumul Lucky Studio unde am descoperit lucruri uimitoare. Habar nu aveam că din videochatul Lucky Studio fetele câştigă zilnic între 300 şi 800 de lei!

Desigur, aceste fete câştigau aceşti bani de pe comision. Dar eu am fost mereu genul de femeie mai stabilă, care doreşte lucruri mai sigure. Asta pentru că am şi familie şi nu mi-am permis să accept un job la care nu ştiu sigur că voi câştiga bani.

Aşadar, m-am interesat pe forumul Lucky Studio de un alt mod de plată de la Lucky Studio şi am descoperit cel spus de mine mai sus: salariu garantat de 4.500 de lei. Pentru mine a fost ideal, nici nu mi-a mai trebuit altceva.

M-am angajat la Lucky Studio chiar de la interviu

sala-curs-05n

Pentru mine, totul era mai mult decât clar. Dacă urma să câştig 4.500 de lei la Lucky Studio din videochat, n-am mai stat pe gânduri. Şi nici nu mi-a fost frică de judecata altora, pentru că mereu am făcut ce am simţit.

Singura mea grijă fusese vârsta. Credeam că dacă am 30 de ani, Lucky Studio nu mă va angaja. Dar uite că m-a angajat! Claudia a fost foarte drăguţă, ca să nu mai spun de doamna Alina.

Ele mi-au explicat toţi termenii angajării în videochat şi chiar în ziua interviului am semnat contractul.

Ce înseamnă jobul de model de videochat

sala-curs-02n

Mediul de muncă prietenos a fost ideal pentru mine. Să lucrez doar printre femei este ceva de vis. Iar când doamna Alina mi-a explicat tot ce trebuie să fac pentru aceşti 4.500 de lei garantaţi, nu mi-a venit să cred.

Tot ce a trebuit să îndeplinesc erau nişte cerinţe simple. A trebuit să-mi aleg ce tură de muncă am dorit şi să lucrez 5 zile pe săptămână, din aceeaşi cameră de logare. Ce putea fi mai uşor de atât?

Pur şi simplu stăteam în faţa unui calculator timp de 8 ore şi socializam, iar la sfârşitul lunii primeam cei 4.500 de lei pe care Lucky Studio mi i-a promis. Pentru mine, este mai mult decât suficient.

Deşi fetele câştigă şi mai mult de pe comision, mie îmi place salariul fix, pentru că oricum este de 4 ori mai mare decât la vechiul job.

10 COMMENTS

  1. Hmmm. Cam simplu. Chiar asta a fost tot ce a trebuit să faci pentru 4.500 de lei? Nu ai nicio restricţie, nimic?

    • Nu, doar stau în camera de logare timp de 8 ore şi socializez cu admiratorii online. E plăcut, pentru că am ales o cameră frumoasă şi mediul de muncă e foarte primitor 

    • Dar ce are? O femeie serioasă nu poate avea un job normal sau ce? 😀 Pentru binele familiei, faci orice. Iar jobul de la Lucky Studio este foarte uşor, norocul meu.

    • Nu cred că asta este o discuţie pe care ar trebui să o am aici. Este de ajuns să ştii că eu şi familia mea suntem fericiţi cu ce avem 😀

  2. Da’ ce săriţi toate repede pe ea, măi? Doar nu voi o întreţineţi. Ce treabă aveţi cu ce face ea? Eu te felicit, sincer!

    • Aşa sunt oamenii când e vorba de un subiect precum videochatul. Păcat că nu pot să vadă câte beneficii sunt la Lucky Studio 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare