Date:

Share:

Ce are așa cool Lucky Studio şi alţi angajatori nu au?

Articole conexe

Lucky Studio m-a fascinat încă din primele clipe cu câteva beneficii unice în România, pe care ceilalţi angajatori nu le au. Oriunde am mers şi în orice domeniu am lucrat, nimeni n-a reuşit să se ridice la standardele celor de la Lucky Studio.

Pentru mulţi, poate să pară un simplu studio de videochat, dar nu este doar atât. Este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, iar asta o dovedesc zecile de premii şi sutele de angajate de aici.

Deşi suntem peste 120 de fete la studio şi peste 170 care lucrează de acasă, numărul angajatelor creşte. Ca o dovadă a faptului că Lucky Studio este cel mai dorit angajator. De ce? Pentru că face angajări în videochat aşa cum niciun alt studio nu face!

Lucky Studio Iaşi se diferenţiază de celelalte studiouri prin câteva aspecte simple, dar de mare folos pentru modelele ca mine:

Primesc transport gratuit în fiecare zi

De fiecare dată când vreau să merg la studio, o maşină de la Lucky Studio vine şi mă ia. Iar când vreau să merg acasă, e acelaşi lucru. Am scăpat astfel de zeci de lucruri, precum cheltuiala în plus, aglomeraţia, înghesuiala, etc.

Era foarte greu pentru mine să merg cu autobuzul la muncă, pentru că ştii şi tu cum e când o mulţime se înghesuie către tine. Plus de asta, niciodată nu mi-a plăcut să fu prin ploaie şi vânt după autobuz.

Şi economisesc şi 4.800 de lei pe an pe transport, doar pentru că Lucky Studio mi l-a garantat!

Make-up garantat şi zilnic la Lucky Studio

Makeup

Am câteva prietene care au lucrat în alte studiouri de videochat, dar niciuna nu a beneficiat de lucrurile de care beneficiez eu la Lucky Studio Iaşi. Un exemplu concret e make-upul.

Prietenele mele îmi spuneau că trebuiau să ajungă cu vreo oră înainte la studio, să se machieze şi se aranjeze şi uneori mergeau chiar la salon. Erau lăsate în bătaia sorţii, pe scurt.

Dar pe mine Lucky Studio nu m-a lăsat să mă descurc singură, ci m-a ajutat pas cu pas. Astfel, mi-a pus o echipă de make-up artiste care să mă aranjeze în fiecare zi înainte de a intra pe tură.

Primesc TOŢI banii în fiecare zi

Oricât ar încerca să imite alte studiouri această metodă de plată, tot Lucky Studio este cel mai bun. De ce? Pentru că eu dacă o să obţin mâine 382 de lei, o să primesc şi acei 2 lei negreşit.

Şi cum obţin zilnic peste 300 de lei, îmi primesc toţi banii la sfârşitul turei şi am bani în fiecare zi.

Program super flexibil şi contabilă profesionistă

Personal-Makeup-Workshop

Pe deasupra, toate aceste beneficii sunt completate şi de un program super flexibil şi servicii legale.

Mi-am ales ce tură de muncă am dorit, ce zile pe săptămână şi câte ore am vrut. Puteam lucra chiar şi o zi pe săptămână la Lucky Studio. Iar contabila profesionistă este cea care se ocupă de toate sumele pe care eu le câştig.

Având-o prezentă, sunt sigură că totul la Lucky Studio este legal. Şi pe lângă asta, câştig şi mulţi bani în fiecare zi în timp ce mă bucur de condiţii unice. Uite de asta e Lucky Studio unic printre angajatori.

10 COMMENTS

        • Uite asta e problema cu care se confruntă Lucky Studio. Fetele vin dezamăgite de la alte studiouri şi n-au încredere în noi. Dar din moment ce sunt atâtea fete angajate aici, este evident că toate aceste beneficii sunt reale.

  1. Sunt majoră, dar nu sunt ei de acord cu videochatul… Oricum locuiesc singură, dar na.. Nu vreau să mă cert cu ei.

    • Dacă locuieşti singură şi simţi că vrei să faci videochat la Lucky Studio, atunci fă. Cu respect faţă de părinţii tăi, dar tu te întreţii şi tu îţi trăieşti viaţa, nu ei 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare