Date:

Share:

Ce fac pentru a primi gratis 2.000 lei saptamanal cu locul de munca de la Heylux?

Articole conexe

De stiam cat e de simplu sa castigi bani la Heylux, nici ca imi mai bateam capul sa ma angajez in alte locuri. E si evident, cand ai atatea beneficii la Heylux, de ce sa bati campii cu un alt loc de munca in Iasi care nici macar nu merita timpul tau? Eu asa gandesc, poate alte iesence vad situatia altfel.

Dar eu nicicand n-as considera ca un job la care nu ajung niciodata la un salariu mai mare de 2.000 de lei este mai bun decat locul de munca in videochat la Heylux Iasi. E vorba de evolutie, de castiguri continue si de formare a unei cariere. Practic, daca m-as multumi cu joburile acelea, as sta pe loc.

Locul de munca de la Heylux ma ajuta sa am o multime de bani

angajare heylux
angajare heylux

Anii trec, dar eu stau pe loc, pentru ca nu se schimba nimic in viata mea. Am aceleasi castiguri, fac aceleasi lucruri cu banii si uite asa trece timpul. Esti de acord cu mine? Cred ca o sa fii, mai ales dupa ce vezi ce poate sa aduca un loc de munca la Heylux spre deosebire de alte joburi.

Asa, ca motiv principal, ar fi faptul ca la Heylux pana si bonusurile pe care le am sunt mai mari decat castigurile avute pana acum in alte parti. Vrei sa stii cum primesc 2000 de lei, fara sa fac mare lucru la Heylux? Cand spun “primesc”, chiar ii primesc, nu sunt castigati de mine.

Evident, ii primesc in functie de castigurile pe care le-am avut, dar nimeni nu e obligat sa ma premieze pentru castigurile mele, nu? Ca doar e in interesul meu sa castig bani din videochat la Heylux, dar chiar si asa, ei ma premiaza cu un bonus frumos.

Ti se pare mult ca eu castig saptamanal 4.000 de lei la un studio de videochat?

angajare heylux
angajare heylux

De fapt, eu castig peste 4.000 de lei saptamanal la Heylux. Stiu, ti se pare mult. Stai linistita, nu e mult, sunt fete care castiga si mai mult la Heylux :))). Eu cred ca ma aflu printre cele care au castiguri medii, inca n-am ajuns sa am castiguri uriase la Heylux.

Dar momentan ma multumesc cu aceste venituri pentru ca oricum pana acum n-am mai castigat asa niciodata. 4.000 de lei, plus un bonus de performanta de 2.000 de lei primit de la studio inseamna 6.000 de lei, si nu lunar, saptamanal. Pot sa mai spun ceva? Serios, cred ca e evident de ce as alege locul de la munca de la Heylux si nu altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare