Date:

Share:

Ce vina am eu ca Heylux imi ofera o viata perfecta?

Articole conexe

E ceva comun ca oamenii sa-si verse nervii si frustrarile pe modelele de videochat, zicand ca vezi, Doamne, ei muncesc cinstit si tot n-au bani iar modelele se scalda in bani. Pai si ce vina am eu ca lucrez la Heylux, unde castig bani zilnic, iar altii nu? Nu e ca si cum eu i-am pus pe acei oameni sa se angajeze acolo unde sunt :))

E absurd cat de invidiosi au devenit oamenii pe nimicuri, nu le mai convine nimic. Stau si se uita in curtea vecinului si comenteaza toata ziua, de parca asta le aduce bani. Uite sfatul meu: in loc sa ma jignesti (ca oricum nu ma cunosti personal si nici nu vei sti vreodata cine sunt, deoarece Heylux imi ofera confidentialitate 100%), mai bine vii si tu la Heylux, poftim!

Si vei castiga si tu sute de euro ca mine si nu vei mai avea probleme. Asta daca esti fata, desigur, ca aici lucreaza numai fete. Daca nu esti, ghinionul tau :)) ramai la invidiat… chiar nu vreau sa fiu rautacioasa, da ce-au unii oameni cu modelele de videochat?

Oare ma invidiaza oamenii ca reusesc sa castig multi bani?

De zici ca va luam painea de la gura. Atata timp cat eu sunt model aici, consider ca imi vad de treaba mea, nu deranjez pe absolut nimeni si ma simt chiar speciala pentru faptul ca din timpul petrecut online eu-s capabila sa castig atatia bani. Poate nu toata lumea e capabila sa faca asta.

Ca daca erau cu totii capabili, cred ca deja lucrau la Heylux si castigau mii de euro. Dar fiindca nu sunt, prefera sa arunce cu noroi in niste fete pe care oricum nu le stiu la fata. Vezi ce face lipsa banilor? Ii face pe oameni sa innebuneasca!:))

De-ai vedea ce chill sunt eu, ce relaxata. Chiar am constatat ca fiind model de videochat la Heylux si avand bani in mod constant chiar ajuta la sanatate, pe bune. Ma simt mult mai linistita din toate punctele de vedere. Si nu consider ca am eu vreo vina ca eu o duc bine si altii nu.

Mi-e super bine la Heylux, de ce sa mint. Am tot ce-mi trebuie

Fiecare este liber sa aleaga fix asa cum vrea. Eu am ales sa vin la Heylux, spre norocul meu, unde este ceva obisnuit sa castig macar 100-120 de dolari pe zi din videochat. Poate de asta sunt si mai fericita, datorita banilor. De fapt, cu siguranta de asta. Cand ai numai bani in portofel, nu mai ai cum sa fii trista vreodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare