Date:

Share:

Cele mai extraordinare bonusuri de angajare oferite de Lucky Studio Iaşi

Articole conexe

        Foarte multă lume se întreabă care este cel mai bun şi potrivit job, care ar putea să aducă numai mulţumiri, fără regrete şi stres la locul de muncă. Iar cu cât aceştia se întreabă mai mult, cu atât mai tare este apreciat Lucky Studio. De ce? Pentru că în acest loc de muncă în Iaşi au loc cele mai frumoase lucruri pe care o femeie le poate experimenta.

Într-un interviu luat recent unui model de la Lucky Studio Iasi, s-au aflat mai multe detalii despre acest studio de videochat, dar şi motivele pentru care fetele vin aici. Alina, fata căreia i s-a luat interviu, a vorbit încontinuu despre cât de bine este la Lucky Studio şi despre faptul că orice româncă ar fi bucuroasă să lucreze acolo.

Întrebată de beneficiile financiare, primul lucru pe care Alina l-a spus a fost:

Bonusuri de angajare aşa cum n-am mai întâlnit”

          Prin acest lucru, s-a constatat mai târziu că Alina a vrut să exprime faptul că Lucky Studio oferă bonusuri de angajare între 1.720 de lei şi 38.880 lei. Este extraordinar faptul că există angajatori precum Lucky Studio în România, care în semn de mulţumire pentru angajare, oferă modelelor anumite sume de bani.

Foarte rar întâlnit în România, acest sistem de bonusare a dus la atragerea a peste 120 de angajate numai la studio şi a peste 170 de angajate în ţară, în colaborare cu Lucky Studio. Toate aceste fete au fost atrase de legalitatea contractelor de angajare în videochat de aici, dar şi de bonusurile de angajare.

Şedinţe de înfrumuseţare zilnice, garantate de Lucky Studio

          Alina a explicat, de asemenea, şi faptul că din aceste bonusuri de angajare, fiecare fată primeşte în mână o sumă de bani, iar restul este investită în frumuseţea sa.

Niciun alt angajator în România nu mai oferă atât de multă atenţie angajaţilor. Dar Lucky Studio dispune de make-up artiste, fotografi şi o întreagă echipă care ajută modelele să evolueze. Fetele de la Lucky Studio sunt machiate în fiecare zi, aranjate şi fotografiate precum cele mai frumoase modele de fashion.

Bani scutiţi pe transport şi cursuri de limba engleză

          Totodată, un alt beneficiu al acestor bonusuri de angajare pe care Alina l-a povestit a fost faptul că fiecare model în parte beneficiază de cursuri de limba engleză. În caz că nu a avut şansa să înveţe limba engleză, orice fată poate să se bucure de profesoare de excepţie la Lucky Studio.

Nu în ultimul rând, Lucky Studio dispune de şoferiţe şi maşini marca Mercedes, care sunt la dispoziţia modelelor oricând. Acestea sunt aduse la studio cu maşinile şi duse înapoi acasă în siguranţă. Din ochii Alinei şi din modul în care aceasta a vorbit, s-a văzut că pentru ea nu există job mai benefic decât Lucky Studio.

 

 

10 COMENTARII

  1. După ce te angajezi la Lucky Studio, se vor stabili câteva şedinţe pe săptămână, care te vor ajuta să evoluezi în câştiguri şi de ce nu, să ai un pachet mai vast de cunoştinţe.

  2. Ce contează cât este de scump, atâta timp cât suntem noi fericite? Eu lucrez de un an şi am văzut că pentru Lucky Studio nu contează cât investeşte în noi. Iar asta mă face fericită.

  3. Nu se întâmplă aşa ceva la Lucky Studio. Noi oferim contracte legale în videochat şi nu obligăm pe nimeni să muncească. Poţi veni şi pleca atunci când doreşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare