Date:

Share:

Cele mai misto vacante le am de cand m-am angajat in videochat la Preziosa

Articole conexe

Chiar din momentul in care m-am angajat prima data la Preziosa, am simtit ca voi avea parte numai de lucruri misto datorita acestui job. Am avut foarte multe sperante cu privire la acest job in Iasi inainte sa ma angajez, sperante care s-au transformat intr-o realitate foarte frumoasa.

Fiindca stiam cum sta treaba cu videochatul la Preziosa si cat de multe avantaje are acest job, normal ca eram foarte pozitiva cu privire la acesta. Imi doream ca totul sa functioneze bine, asa cum am planuit. In schimb, a functionat MULT MAI BINE decat mi-am planuit eu.

Eu speram sa castig macar 3.000 lei la Preziosa, dar am castigat mai mult

castiguri in videochat
castiguri in videochat

Sperantele mele erau sa castig undeva la 2.500-3.000 de lei lunar din videochat la Preziosa. Atat credeam eu c-o sa pot sa castig de pe urma acestui job in Iasi, iar asteptarile mele au fost depasite in momentul in care am vazut ca pot castiga chiar si 7.800 de lei intr-o singura luna din videochat la Preziosa.

Cand am vazut cat se poate castiga si cate bonusuri de performanta ofera cei de la studio, mi-am dat seama ca am facut o alegere foarte buna, pe care n-as schimba-o pentru nimic in lume.

Eu mi-am dorit sa castig bani sa pot vedea si eu lumea, sa mai ies si eu din Romania. Voiam si eu o vacanta undeva pe-o insula exotica, sau intr-un oras frumos european… orice era bine, numai sa am si eu parte de-o vacanta. Cand vedeam cum toti calatoreau peste tot, mie mi se rupea sufletul.

In sfarsit imi permit vacante prin Europa si ma distrez si eu!

castiguri in videochat
castiguri in videochat

Eu de ce sa nu fi calatorit? Mai ales acum ca am sansa datorita jobului pe care-l am la Preziosa. Acum sa spun un adevar, pana sa ma angajez ca model de videochat la Preziosa nici macar nu iesisem vreodata din tara. Mersesem la mare doar in Constanta si atat.

Imediat ce am inceput sa castig aceste sume imense de bani la studio, primul lucru pe care l-am facut a fost sa-mi planuiesc o mini vacanta. O escapada de 7 zile pe-o insula din Grecia. Oh, Doamne, cat de frumos!

N-am fost mai fericita in viata mea decat am fost in cele 7 zile. Pur si simplu a fost magic! O vacanta in care m-am relaxat, in care am simtit ca traiesc si toate acestea sunt datorate banilor pe care ii castig din videochat. Cine a zis ca banii nu te pot face fericita?

Uite si tu cat de fericita ma fac pe mine banii castigati la Preziosa. Pot calatori peste tot in lume!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare