Chiar daca n-am stiut engleza, tot m-am angajat in videochat la Heylux

0
1330

Am incercat foarte mult timp sa ma angajez ca model de videochat intr-un studio, insa majoritatea imi spuneau ca trebuie sa stiu limba engleza iar eu nu stiam. Cand vedeau ca nu stiu, nu prea ii incanta ideea si parca m-ar fi angajat, dar in sila. Oriunde mergeam, voiam sa stiu engleza si oricat am incercat s-o invat singura, n-am putut. Heylux m-a salvat de tot cand nici nu ma asteptam.

Spre deosebire de alte studiouri de videochat, Heylux nu mi-a cerut experienta de niciun fel si nici sa stiu limba engleza la perfectie, pentru ca de asta s-au ocupat fetele de la studio. Chiar de la inceputul colaborarii mele cu Heylux, acestia m-au ajutat cu trainingul in videochat si cursurile de limba engleza si franceza.

Orice ajutor am avut nevoie, l-am primit cu drag la Heylux Iasi

Adica m-au angajat cu mare drag si au facut tot posibilul sa-mi fie bine la studio, sa fiu multumita. Asta insemnand ca m-am bucurat chiar si de cazare gratis, de transport zilnic, de sedinte foto, sedinte de make-up in fiecare zi, accesorii in videochat, toate astea pe langa faptul ca am primit si acele cursuri pe gratis.

In mod normal, mi s-ar fi spus sa platesc acele cursuri sau sa invat limba engleza de unsa singura, insa la Heylux nu m-a lasat nimeni in bataia vantului. Toate fetele care lucreaza aici m-au ajutat, inclusiv modelele.

Oricand aveam nevoie de un sfat, de ceva ajutor sau altceva, toata lumea era foarte saritoare cu mine. Dar nu numai cu mine, ci toata lumea e asa la Heylux. E un respect si un ajutor reciproc intre femeile de la Heylux si-mi place asta mult.

Am bonusuri de peste 9.000 de lei si multe servicii gratis la studio

Si, dupa cum spuneam, pe langa faptul ca m-au ajutat sa invat limba engleza (care ma ajuta si-n viata de zi cu zi acum), mi-au oferit chiar si-un bonus de angajare in lei. Cu o suma de peste 9.000 de lei, iti dai seama?

Peste 9.000 de lei cash, cursuri gratis si castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei. Si gandeste-te ca eu chiar castig intre 300 si 800 de lei din videochat la Heylux! Eu, care nu stiam engleza si credeam c-o s-o dau in bara. Dar se pare ca n-am facut-o.

Nu cat timp ma ajuta fetele de la Heylux. Asta inseamna un adevarat job in Iasi si un colectiv pe cinste, unde ti-e mai mare dragul sa vii. Nici nu vreau sa mai aud acum de alte studiouri, Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here