Date:

Share:

Chiar daca n-am stiut engleza, tot m-am angajat in videochat la Heylux

Articole conexe

Am incercat foarte mult timp sa ma angajez ca model de videochat intr-un studio, insa majoritatea imi spuneau ca trebuie sa stiu limba engleza iar eu nu stiam. Cand vedeau ca nu stiu, nu prea ii incanta ideea si parca m-ar fi angajat, dar in sila. Oriunde mergeam, voiam sa stiu engleza si oricat am incercat s-o invat singura, n-am putut. Heylux m-a salvat de tot cand nici nu ma asteptam.

Spre deosebire de alte studiouri de videochat, Heylux nu mi-a cerut experienta de niciun fel si nici sa stiu limba engleza la perfectie, pentru ca de asta s-au ocupat fetele de la studio. Chiar de la inceputul colaborarii mele cu Heylux, acestia m-au ajutat cu trainingul in videochat si cursurile de limba engleza si franceza.

Orice ajutor am avut nevoie, l-am primit cu drag la Heylux Iasi

Adica m-au angajat cu mare drag si au facut tot posibilul sa-mi fie bine la studio, sa fiu multumita. Asta insemnand ca m-am bucurat chiar si de cazare gratis, de transport zilnic, de sedinte foto, sedinte de make-up in fiecare zi, accesorii in videochat, toate astea pe langa faptul ca am primit si acele cursuri pe gratis.

In mod normal, mi s-ar fi spus sa platesc acele cursuri sau sa invat limba engleza de unsa singura, insa la Heylux nu m-a lasat nimeni in bataia vantului. Toate fetele care lucreaza aici m-au ajutat, inclusiv modelele.

Oricand aveam nevoie de un sfat, de ceva ajutor sau altceva, toata lumea era foarte saritoare cu mine. Dar nu numai cu mine, ci toata lumea e asa la Heylux. E un respect si un ajutor reciproc intre femeile de la Heylux si-mi place asta mult.

Am bonusuri de peste 9.000 de lei si multe servicii gratis la studio

Si, dupa cum spuneam, pe langa faptul ca m-au ajutat sa invat limba engleza (care ma ajuta si-n viata de zi cu zi acum), mi-au oferit chiar si-un bonus de angajare in lei. Cu o suma de peste 9.000 de lei, iti dai seama?

Peste 9.000 de lei cash, cursuri gratis si castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei. Si gandeste-te ca eu chiar castig intre 300 si 800 de lei din videochat la Heylux! Eu, care nu stiam engleza si credeam c-o s-o dau in bara. Dar se pare ca n-am facut-o.

Nu cat timp ma ajuta fetele de la Heylux. Asta inseamna un adevarat job in Iasi si un colectiv pe cinste, unde ti-e mai mare dragul sa vii. Nici nu vreau sa mai aud acum de alte studiouri, Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare