Cine nu ar iubi un job ca la Heylux Iasi?

0
835

Dintre toate persoanele pe care le-am cunoscut la viata mea, niciuna nu a fost mai fericita decat fetele de la Heylux. Cand vedeam pe internet cum fetele se angajeaza in videochat la Heylux si spuneau cat sunt de implinite, ma gandeam ca exagereaza. Nu m-as fi gandit ca e pe bune pana in momentul in care chiar eu m-am angajat.

Si inca de cand m-am angajat nu este zi in care sa nu gasesc cate un motiv nou pentru a iubi Heylux. Lucrez deja de 3 luni de zile ca model de videochat la Heylux si inca nu m-am plictisit de acest job, inca gasesc zilnic cate o chestie care ma face sa iubesc videochatul aici.

Heylux este cel mai misto studio de videochat din Iasi

Iar eu de obicei ma plictiseam repede de toate joburile in Iasi pe care le aveam, pentru ca nu erau ok nici din punct de vedere financiar, nici mediul de munca nu era placut si nici conditiile oferite. Niciodata nu reuseam sa gasesc un job in Iasi care sa le aiba pe toate. Pana sa vin la Heylux credeam ca este o cauza pierduta.

Insa in acest studio de videochat mi-am gasit usor, usor sperantele. Aici chiar am gasit un job adevarat din toate punctele de vedere: un job datorita caruia castig zilnic peste 300 de lei, mediul de munca este unul exclusiv feminin iar conditiile de munca de la Heylux sunt ireprosabile.

De la tapet Versace si camere dotate cu mobilier premium de la Modexpert, pana la cele mai modern aparaturi care ma ajuta sa castig bani din videochat. Numai cand auzi cati bani se pot castiga la Heylux in fiecare zi iti vine sa iubesti videochatul si acest loc.

Iubesc sa castig bani zilnic si sa ma bucur de conditiile de la Heylux

Si daca numai cand auzi ca poti castiga intre 300 si 800 de lei la Heylux il vei iubi, gandeste-te cum ar fi cand vezi ce conditii de munca sunt aici, ce servicii gratis pun la dispozitie acestia (transport, cazare, make-up zilnic, training specializat, cursuri etc). N-o sa ai timp sa te plictisesti!

Sincera sa fiu, nu m-as fi gandit ca voi ajunge intr-un moment al vietii in care sa afirm ca videochatul la Heylux ma implineste, dar daca asta se intampla acum eu ma bucur de moment si de tot ce am datorita acestui studio de videochat din Iasi. Acum inteleg de ce toate fetele de la Heylux sunt atat de fericite. Cum sa nu fii cand ai dat peste jobul vietii tale la Heylux?

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here