Cine nu-si doreste ca nunta sa fie cel mai perfect eveniment?

10
1770

Nu stiu daca e din cauza ca sunt eu perfectionista sau pur si simplu asa este toata lumea cand vine vorba de cel mai important eveniment din viata cuiva: nunta. Mi-am dorit ca acest eveniment sa fie calculat pana la ultimul detaliu, ceea ce inseamna ca mi-au trebuit si multi bani, pe care i-am castigat la Preziosa.

Recunosc, initial am fost putin stresata pentru ca am crezut ca nu voi obtine destui bani pentru a avea nunta pe care mi-am dorit-o. Dar cu cateva luni inainte de nunta am auzit pe la televizor de un studio de videochat din Iasi unde fetele castiga super multi bani.

Am auzit ca o fata a castigat chiar si 5.000 de lei intr-o zi la Preziosa

Vorbeau despre o fata care a castigat chiar si 5.000 de lei INTR-O SINGURA ZI la Preziosa, lucru care m-a uimit si nu-mi venea sa cred. Dar, din moment ce a aparut la televizor, acest studio trebuie sa fie foarte bun ma gandesc, nu? Ei bine, cu acest gand mi-am facut curaj sa incerc si eu.

Ce, oare mie nu mi-ar fi stat bine cu o multime de bani cu care sa organizez nunta sau ce? :)). Banii nu strica niciodata, mai ales cand e vorba de castiguri intre 300 si 800 de lei zilnic cum e la Preziosa. Cine ar refuza asa ceva, pe bune? In special cand stii ca e vorba de un job super usor, la care trebuie doar sa stai pe net.

Cand am aflat despre ce castiguri este vorba la Preziosa si de ce conditii de munca sunt in acest studio de videochat, mi-am si zis ca probabil e si competitie pe locuri. Pentru ca nu mi-as fi imaginat cum fetele sa nu se fi ingramadit sa aiba si ele un job precum cel de la Preziosa.

Am obtinut o suma imensa de bani la putin timp de la angajare

Caci trebuie sa recunosc, e un job in Iasi asa cum rareori gasesti. Iar eu am avut norocul sa-l descopar inainte de nunta cu cateva luni. Mi-am dat silinta, am invatat tot ce trainerii de la Preziosa mi-au zis si m-am lasat infrumusetata de make-up artistele de la studio in fiecare zi.

Am inceput usor, de la un castig de 210 lei, apoi am tot urcat la un castig de 340 de lei in fiecare zi. Asa am tot continuat vreo 4 luni, pan ace am strans 20.000 de lei pentru nunta. Iti vine sa crezi? 20.000 in 4 luni de videochat la Preziosa! Imagineaza-ti ce nunta de basm am avut eu, cand banii nu mi-au lipsit!

10 COMMENTS

    • Adica Preziosa mi-a garantat sedinte de make-up in fiecare zi. Lucru ce m-a ajutat sa castig si mai mult din videochat 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here