Date:

Share:

Confesiuni ale unui model Lucky Studio

Articole conexe

 

Lumea judecă, lumea te critică, te etichetează. Cel mai mult contează însă să faci ceva pentru tine, indiferent de ce spune sau crede lumea. Am învăţat asta de la colegele de muncă, modele, ca şi mine, la Lucky Studio.

Ce este Lucky Studio? Este cel mai mare studio de videochat din Iaşi, care oferă modelelor sale condiţii de lucru excelente – din nou spun asta din proprie experienţă. De câştiguri nici nu mai vorbesc – sunt cu mult peste ceea ce ai putea câştiga la oricare alt job, iar echipa Lucky Studio merită din punctul meu vedere nota 20+ (asta, pe o scară de la 1 la 10).

Să vă povestesc cum a decurs prima mea zi la Lucky Studio. Eram şi sunt încă o fată obişnuită, doar că pe atunci aveam mult mai puţină încredere în mine. Dacă zâmbeam, acel zâmbet îmi era umbrit de griji sau îndoieli. La Lucky Studio am învăţat să zâmbesc din toată inima!

De la bun început mi s-a spus că, dacă într-adevăr vreau, pot să mă pun în valoare şi să câştig oricât vreau pentru că am potenţial. Câteva discuţii printre care şi interviul, şi apoi imediat am semnat contractul (da, dacă vă întrebaţi, se lucrează 100% legal!) şi din aceeaşi zi am început să lucrez. Am fost surprinsă foarte plăcut când am fost întrebată dacă nu vreau să încasez câştigul pe tura lucrată. Lucky Studio a inventat acest sistem de plată zilnic pentru ca fiecare model să aibă siguranţa plăţii şi a corectitudinii care este la rang de lege.

Lucrând la Lucky Studio nu mai am grija înfrumuseţării. Sunt aranjată la studio, înainte de a începe fiecare tură de lucru, din timp în timp mai fac şi fotografii pe care le adaug la portofoliul de model – asta tot la studio – aşa că nu am de făcut altceva decât să mă concentrez pe cum să câştig mai mult.

Am spus că pe atunci, la începuturi, aveam mult mai puţină încredere în mine. Am învăţat însă că neîncrederea nu este justificată, mai ales când am văzut cum sunt tratată – nu numai eu, ci toate colegele mele care mi-au devenit prietene – la Lucky Studio.

Încă un lucru: nimeni nu îţi impune nimic şi poţi să renunţi oricând vrei. Eu una nu am însă de gând să renunţ la Lucky Studio în viitorul apropiat. Cum să renunţi la un job care îţi oferă condiţii cum nu mai găseşti nicăieri şi câştiguri tot mai mari? A, poate că nu mă credeţi! În acest caz nu trebuie decât să veniţi pe la Lucky Studio şi vă veţi convinge!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare