Date:

Share:

Cu cat castigi mai multa experienta in videochat cu atat castigi mai multi bani la Heylux

Articole conexe

Foarte multa lume isi da cu parerea in zilele noastre, dar putina lume stie care este adevarul despre majoritatea lucrurilor, de fapt. De exemplu, voi incepe cu videochatul, pentru ca eu asta fac de 4 ani de zile. Initial, am inceput la Lucky Studio, pentru ca in perioada aceea era cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara si inca este.

Dar am incheiat cu Heylux, unde sunt si astazi, fiindca este tot un studio lansat de cei de la Lucky Studio si am dorit sa incerc o noua experienta. Vrei sa stii ce a insemnat experienta mea in videochat, atat la Lucky Studio, cat si la Heylux? Inseamna bucurie, pe scurt.

Cum am ajuns de la Lucky Studio la Heylux Iasi

Dar iti voi explica mai pe larg ce a insemnat acesta si ce inseamna si acum pentru mine. In primul an, sincer am ramas la Lucky Studio numai pentru banii de aici si beneficiile pe care acestia mi le ofereau. Atunci chiar nu mai gaseam niciun alt studio de videochat care sa-mi ofere intre 300 si 800 de lei zilnic, bonusuri in fiecare duminica de pana la 3.000 de lei, bonusuri de angajare, transport gratis, sedinte de make-up si sedinte foto, propriul program de munca si asa mai departe.

Intr-adevar, nu gaseam si nici n-am gasit pana acum un studio mai bun decat Lucky Studio sau Heylux. Este o oferta de nerefuzat tot ce am scris eu mai sus si tocmai de asta am ramas in primul an la Lucky Studio. Am inceput prin a merge in fiecare luna in vacante, prin Paris, Praga, Berlin… Apoi distractii toata ziua, cumparaturi, rasfat, cam orice era necesar pentru a-mi putea trai viata cat mai frumos.

Mi-am dorit mai mult si asta am obtinut din videochat

Dar dupa primul an m-am plictisit de aceste lucruri materiale si distractii. Am realizat ca vreau mai mult, ca Lucky Studio insemna pentru mine un camin, o casa in care imi este familia si in care imi pot indeplini toate visele. Si asa a fost, pentru ca in urmatorii ani mi-am luat casa, masina, mi-am facut o familie, iar acum merg cu ei in vacanta.

La Heylux m-am angajat dupa 4 ani de videochat la Lucky Studio, adica anul acesta. Am facut-o pentru ca aveam nevoie de o schimbare, dar asta nu inseamna ca nu iubesc aceste studiouri in masura egala, la urma urmei sunt unul si acelasi. Oricum, Heylux ma ajuta sa-mi fac familia fericita momentan, iar asta e tot ce conteaza. Sa stiu ca pot castiga zilnic cate 800 de lei la Heylux, din doar 8 ore de munca degeaba pe internet este…super! Am timp de viata, de familie, de tot ce vreau. Uite asta inseamna videochatul pentru mine, asta inseamna o experienta de peste 4 ani in videochat 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare