Date:

Share:

Cu ce castig la Preziosa, merg in fiecare luna in city-break la Praga

Articole conexe

In acest moment al vietii, cred ca absolut toate cunostintele si prietenele mele ma invidiaza de nu mai pot, pentru ca toti muncesc de rup si eu merg lunar in city-breakuri si ma distrez. In fiecare luna ma vezi postand poze de prin diferite locatii misto si toata lumea ma intreaba cum de-mi permit atatea distractii.

Le-as spune, insa nu este treaba lor ca eu sunt model de videochat la Preziosa. Nici daca faceam altceva, tot nu spuneam nimanui. Este mai misto sa ma vada toata lumea ca ma distrez, dar sa moara de curiozitate de unde am bani. :))) Ei probabil or fi crezand ca imi dau ai mei bani, dar eu sunt independenta cu jobul in videochat la Preziosa.

In timp ce altii muncesc, eu ma distrez in vacante cu ce castig la studio

Praga este locatia unde merg cel mai des de cand lucrez la Preziosa, pentru ca-mi place sa merg sa ma relaxez acolo. Stii cam cum e? De luni pana vineri lucrez la Preziosa, de pe la ora 3 pana seara si dupa aia sunt libera. Nu e un program stabil, asa am vrut eu sa mi-l fac, pur si simplu.

Am vrut sa lucrez doar 5 zile pe saptamana si mi-am ales doua zile libere dupa bunul plac. Acum, este normal ca am ales ca weekendul sa fie liber, pentru ca e perfect sa am city-breakuri asa. Weekendul este pentru relaxare, iar cand toti stau acasa la tv si dorm, eu ma duc si vizitez Europa.

Oricine ar prefera sa faca lucrurile pe care le fac eu, in loc sa piarda timpul lenevind in casa, insa banii cam impiedica oamenii. Ce bine ca eu n-am obstacole de cand colaborez cu femeile de la Preziosa!

Simt ca sunt propria mea sefa cu jobul de la Preziosa Iasi

Zilnic vin la studio, ma bucur de cafea si vorba cu fetele de aici, apoi in camera mea de logare castig online peste 250-340 de lei in fiecare tura de munca si numai bine imi iau biletul pentru vineri, pentru city-break.

In mod normal, la alt job in Iasi eram stresata si nervoasa ca n-as fi avut timp de nimic, daramite de city-breakuri. Dar e misto ca eu, ca model de videochat la Preziosa, ma simt ca si cum as fi sefa mea: imi fac un program de munca dupa cum am chef si mai si castig multi bani. Ce-as putea sa mai spun in acest caz, decat ca iubesc sa fiu la acest studio?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare