Date:

Share:

Cu jobul in videochat la Heylux, nu mai depind de banii alor mei

Articole conexe

“Mama, ai bani pentru asta? Tata, ai bani pentru aia?”- Numai asa eram toata ziua, rugandu-ma de ai mei sa-mi dea bani pentru una, alta. Nu puteam sa fac mai nimic daca nu-mi dadeau ei bani si ma simteam deja aiurea. Am scapat de sub controlul lor cand m-am angajat la Heylux Iasi, unde castig bani zilnic din videochat.

Nu-mi poti spune ca asta nu e un lucru pe care orice fata si-l doreste. Tu n-ai vrea sa fii independenta, sa nu mai depinzi de ajutorul alor tai? Sigur, da, sunt parintii tai si te ajuta, dar daca vrei sa mergi la o petrecere si vrei bani pentru anumite chestii, parca nu mai e asa misto sa le ceri alor tai.

De cand lucrez la Heylux, sunt mult mai fericita

Sunt de parere ca banii parintilor trebuia sa-i folosesc pentru carti, haine si alte nevoi, dar nu pentru distractiile mele. Ca ei nu munceau ca sa ma distrez eu, iti dai seama. Eu i-am si ajutat in acest fel, ca m-am angajat la Heylux.

Lor le-am spus ca lucrez in alta parte, normal. Doar nu era sa le zic ca lucrez ca model de videochat. Insa faptul ca acum am banii mei ii ajuta foarte mult, ca ei isi fac alte treburi cu banii pe care mi-i dadeau mie inainte.

Si-au cumparat un nou televizor, au renovat prin casa… deci, toata lumea e fericita! Si eu-s fericita ca pot merge in club, la piscina, la shopping, in vacante in Europa si unde imi pofteste inima din banii castigati zilnic la Heylux.

Cati bani, te intrebi? Eh, sume mici…. Cam cate 360-430 de lei zilnic… putin… :))) Sau nu! Mama, cred ca toata viata am visat sa ajung sa castig EU banii acestia, e atat de mistooo! :X Nu mai stau sa zic: nu-mi permit aia, n-au ai mei bani de aia, bla bla.

E cool ca nu mai trebuie sa depind de banii altora. Acum am banii mei

Acum zic doar: hai sa cumparam, hai sa mergem, hai sa ne distram. De ce nu? Doar am bani, asa ca mai bine ma bucur de ei. Nu stau sa-i strang sau altceva, am tot timpul din lume, mai ales la cati bani se castiga in studiouri de videochat precum Heylux.

Din punctul meu de vedere, sunt intr-un punct al vietii in care chiar nu mai am stres. Sunt chill toata ziua si sunt plina de viata, pentru ca-s independenta, cum mi-am dorit mereu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare