Date:

Share:

Cum a fost prima mea lună în videochat la Lucky Studio Iaşi

Articole conexe

Foarte mulţi cunoscuţi cărora le-am spus că fac videochat la Lucky Studio m-au întrebat cum este atmosfera în acest studio şi în ce fel muncesc. Nu m-a deranjat să mi se pună atâtea întrebări, deoarece e normal ca oamenii să fie curioşi. Videochatul a stârnit mereu controverse, aşa că nu m-am ferit.

Mai ales că mi-a fost mereu drag să vorbesc despre Lucky Studio. Ştiu că o să spui că este totuşi un job şi trebuie să fiu şi eu nemulţumită de ceva. Probabil sunt nemulţumită de faptul că nu sunt zilele mai lungi pentru a putea lucra mai mult la Lucky Studio.

Nu vreau să par genul de angajată care vrea să măgulească prin foarte multe complimente. Pur şi simplu îmi doresc uneori să pot lucra şi mai mult la Lucky Studio Iaşi pentru că aş obţine mai mulţi bani. În videochatul Lucky Studio, cu cât lucrez mai mult, cu atât banii sunt mai mulţi, cu sume zilnice între 300 şi 800 de lei.

Cat am câştigat în primele zile de videochat

picture-girls-14

Prima mea zi la Lucky Studio nu a fost nici spectaculoasă, dar nici de speriat. A fost puţin ciudat, pentru că nu ştiam despre ce e vorba. Iar când admiratorii online intrau pe pagina mea, eu nu ştiam cum să reacţionez.

Noroc de ei că mi-au făcut ziua mai uşoară prin complimente. Când am văzut cât sunt de inofensivi şi că mă flatau prin mii de complimente, m-am liniştit. Aşa că am început să zâmbesc mai mult, să râd cu ei şi timpul a trecut uşor.

După 8 ore de muncă, m-a întâmpinat aceeaşi fată de la interviu, Claudia, care m-a dus la casieriţă pentru a-mi primi banii. În caz că nu ştiai, la Lucky Studio se primesc toţi banii zilnic. Iar eu în prima zi am obţinut cred că 215 lei şi i-am primit pe absolut toţi.

Aşa am continuat cu 200-300 de lei şi în urmatoarelee zile.

Cum a fost munca în restul lunii la Lucky Studio

eec19713-3827-4fc8-97d6-516428f92b98

Uşor, uşor, am început să mă acomodez cu videochatul. Make-up artistele plătite de Lucky Studio pentru a mă aranja mă machiau în fiecare zi. Mă făceau frumoasă, iar condiţiile de muncă mă făceau să mă simt confortabil.

Atât mediul de muncă de la Lucky Studio, cât şi toate femeile care lucrează aici au fost prietenoase cu mine. Totul a fost menit pentru confortul meu şi asta mi-a fost de ajutor.

Trainerii de la Lucky Studio m-au ajutat pentru a înţelege mai bine videochatul, desigur. Şi cu cât învăţam mai mult, cu atât mai mulţi admiratori online mă vizitau. Aceştia deveneau fideli şi mă ajutau să câştig cât mai mulţi bani zilnic, între 300 şi 800 de lei.

Era senzaţional să tot vin la studio, mai ales că o maşină venea după mine în fiecare zi, pentru că asta mi-a garantat Lucky Studio. Prima lună la Lucky Studio a fost atât de uşoară încât m-am trezit cu 5.200 de lei în mână din videochat. Aşa a fost prima mea lună la Lucky Studio Iaşi.

10 COMENTARII

  1. Aşa cred toţi oamenii care nu ajung să experimenteze videochatul pe pielea lor. Poate asta aş fi zis şi eu înainte să vin la Lucky Studio. Dar acum nu mai am nimic de reproşat :*

    • Tot ce fac este să mă comport frumos cu admiratorii mei online şi să nu le spun niciodată “nu”. Fiind amabilă, zâmbind şi jucându-mă cu cuvintele câştig bani la Lucky Studio 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare