Date:

Share:

Cum am ajuns de la un venit lunar de 1.000 lei la 5.000 lei la Lucky Studio

Articole conexe

luckystudio.roO trecere de la un salariu de 1.000 de lei la un venit lunar de peste 5.000 de lei este, într-adevăr, una foarte mare şi surprinzătoare! Poate multă lume are impresia că aşa ceva este imposibil, dar dacă vrei să afli cum este posibil, poţi afla pe forumul Lucky Studio.

Tot aşa aveam şi eu impresia că este o altă minciună şi că nu este posibil ca o fată de 21 de ani ca mine poate câştiga peste 5.000 de lei. Mai ales pentru că suntem în România! M-am interesat pe forumul  Lucky Studio despre renumitele câştiguri din acest studio de videochat din Iaşi, dar parcă tot voiam să văd cu ochii mei.

Deşi toate fetele păreau să confirme că la Lucky Studio se câştigă cei mai mulţi bani din ţară şi că este cel mai bun studio de videochat din Iaşi, am vrut să văd asta cu ochii mei. Şi chiar asta am făcut.

Oricum, nu aveam ce să pierd. Lucram ca şi vânzătoare pentru 1.000 de lei, aşa că nu pierdeam nimic dacă încercam să mă angajez la Lucky Studio şi să câştig măcar 4.000 de lei acolo.

Cum poate o româncă să câştige peste 5.000 de lei în Iaşi

          După o discuţie lungă cu Andreea, fata de pe site-ul Lucky Studio, m-am lăsat convinsă să o sun pe Claudia. Aparent, Claudia era persoana care se ocupa cu interviurile. Iniţial, am avut emoţii. Dar când am văzut-o pe Claudia şi cum îmi zâmbea, m-am liniştit.

luckystudio.ro

A fost foarte important pentru mine să fiu primită cu căldură. Cei de la Lucky Studio au avut grijă să fiu primită cu braţele deschise. Mi-a plăcut în special o doamnă de la Lucky Studio, care mă tot alinta şi-mi spunea “scumpa mea”. Am aflat mai apoi că acea doamnă este doamna Alina şi se ocupă cu actele modelelor.

În fine, revenind la ale noastre, te întrebi cum poţi câştiga 5.000 de lei în Iaşi ca şi mine? Simplu! Angajându-te la Lucky Studio! Nu există loc de muncă în Iaşi mai bun decât acesta, crede-mă.

Aşa cum mi se părea mie imposibil să câştig atât de mulţi bani, atât de uşor mi s-a părut după ce am ajuns la studio. Plata fiind una la zi, nu mi-a fost greu să obţin cel puţin 150 de lei în primele zile. Şi tot ce făceam era să zâmbesc, să socializez şi să-mi ascult admiratorii.

De ce Lucky Studio Iaşi?

          De ce? Pentru că pur şi simplu este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară! Pentru mine ar fi fost de ajuns să câştig cei 5.000 de lei promişi, dar nu a fost aşa. În prima lună am câştigat chiar 5.700 de lei! Îţi vine să crezi?

lucky studio

Câştigam aproximativ 240 de lei în fiecare zi, iar munca era atât de uşoară! Mai ales fiind înconjurată de atât de lux şi frumuseţe. Iar eu nici măcar nu făceam mare lucru, pentru că aveam make-up artiste care mă machiau. Aveam şoferiţe care mă conduceau acasă, aveam traineri. Ce mai … Aveam şi încă am totul! Nu mai este nimeni precum Lucky Studio!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare