Cum ești respectată ca femeie la Lucky Studio

0
720

Mamă, de ce m-ai făcut femeie? De ce m-am născut eu aşa, să fiu slabă şi fără putere de a înfrunta un bărbat? Episoadele din viaţa mea îmi demonstrau asta încă şi încă o data. Nu îmi place pentru că sunt slabe şi nu se pot compara cu puterea fizică a unui bărbat, că nu pot face numeroase lucruri. Nu-mi place şi gata. Am învins asta din secunda în care am descoperit locul acela perfect, un paradis al femeilor. Lucky Studio se numeşte.

Păşesc aici pentru prima dată şi nu îmi vine să cred că nu dau de ţipenie de bărbat. Aflu mai târziu că nici nu au ce cauta în studio, acolo unde numai femei sunt. Ei bravo zic, în sfârşit un loc în care femeile chiar sunt apreciate. Şi totuşi nu eram aşa convinsă că statutul meu de femeie va fi unul mai apreciat aici. Până când …

De ce or exista femeile pe lumea asta? Ele au nevoie să fie admirate, se hrănesc din asta. Trebuie să ştie că ţii la ele, că le stimezi, că sunt ca acel future plăpând ce ştii că are nevoie de protecţie să nu păţească ceva. Cu ele te porţi rafinat de fiecare dată. Toate acestea le-am descoperit eu la Lucky Studio.

Printre altele, că să mă înţelegi, ţi se oferă transport gratuit. Este tot o formă de a avea grijă de fetele lor. Le pun la dispoziţie transport de la studio spre casă şi invers, chiar şi în fiecare zi dacă e cazul. Şi şoferiţele tot femei sunt. Ei cum sună asta? Nu a siguranţă în plus?

Au de asemenea şi makeup pentru fetele lor, în fiecare zi. Le oferă cursuri de limba străină şi mai ales un loc al lor unde numai fetele au voie. Întreg studioul este ca şi a doua casă a fetelor din echipa Lucky Studio. Aveam să descopăr şi eu asta, timp în care deja nu mai îmi venea să plec de aici. Aveam să descopăr că la Lucky Studio am toate avantajele de a fi femeie, că aici tot ceea ce uram este de fapt opusul şi ar trebui să apreciez.

Chiar şi trecută de pragul în care aveam doar 20 de ani am fost angajată de Lucky Studio cu toată încrederea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here