Cum i-am spus iubitului meu ca fac videochat la Heylux Iasi

0
811

Toate fetele care lucreaza in domeniul videochatului sunt putin panicate cand vine vorba de iubitii lor si de faptul ca trebuie sa le spuna de videochat (in cazul in care nu stiu deja). Acuma sincera sa fiu, si eu am fost asa la inceput, ma temeam sa-i spun iubitului meu ca fac videochat la Heylux, de parca cine stie ce se intampla.

Adevaru-i ca nici eu nu ma asteptam la reactia aceea in momentul in care i-am spus, dar acum ca stiu cum a reactionat, ma intreb de ce nu i-am spus mai devreme. Adica am fost copila sa ii ascund asta, mai ales ca suntem impreuna de 3 ani de zile. Prietenul meu oricum stia ca aveam niste probleme financiare si ma mai ajuta si el, deci nu a fost surprins cand i-am zis.

La o iesire in oras, i-am spus direct ca fac videochat la Heylux

Eu oricum ii faceam cadouri scumpe in ultima vreme, pentru ca eu castig ca model de videochat la Heylux cam cate 310-320 de lei zilnic si mna, mi-am cam permis. Deci, el oricum presupunea ceva. Dar eu m-am decis sa ii spun, asa ca intr-o seara i-am zis ca vreau sa iesim in oras. Iesisem la un film, iar apoi cand mergeam spre casa i-am spus direct.

N-am stat prea mult la discutii, pentru ca oricum ii ascunsesem asta destul de mult timp. Deci, ma crezi ca nu ma asteptam sa imi reactioneze cum a reactionat? Eu ma asteptam sa se enerveze, dar era absurd din partea mea sa cred asta. Singurul lucru care l-a enervat a fost faptul ca i-am ascuns asta, atata tot.

Dar dupa ce i-am confesat asta, mi-a zis ca oricum avea el o idee (dupa cum am spus) si ca astepta sa ii confirm asta. Si stii ce a mai spus? Ca se bucura ca are langa el o fata atat de descurcareata si de isteata si de asta ma iubeste.

Prietenul meu e bucuros pentru mine ca pot castiga atatia bani la Heylux

Pur si simplu nu mi-a venit sa cred! M-a laudat ca fac videochat la Heylux, ca cica nu orice fata poate castiga atatia bani, atat de repede. Si mi-a spus ca asta ma face foarte inteligenta si lui ii plac femeile care stiu sa se descurce.

De asta spun ca dupa aceea mi-a parut rau ca nu i-am spus mai devreme. M-a inteles perfect si m-a sustinut in continuare sa fac videochat la Heylux, atata timp cat el stia ca acest job in Iasi este ceea ce vreau si ce-mi place. Super!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here