Cum ma simt la sedintele foto ca model de videochat la Heylux

0
781

Daca ai vreo idee despre videochat sau macar ai auzit ceva, ceva pana acum, sigur o sa intelegi majoritatea lucrurilor pe care o sa le spun acum. Si chiar daca nu ai, tot se intelege, pentru ca este ceva normal si usor de perceput. Este vorba de jobul meu de model de videochat la Heylux, bineinteles.

Probabil multa lume deja stie cati bani se castiga in acest studio si cate lucruri isi permit fetele din banii castigati, insa eu ma bucur de alte lucruri la Heylux. Evident ca ma bucur si de bani, pentru ca la urma urmei de asta suntem cu toate aici. Insa este ceva ce ma bucura si mai mult la studio.

La Heylux sedintele foto si make-upul sunt gratis!

heylux iasi videochat
heylux iasi videochat

Nu stiu daca asa procedeaza toate studiourile, insa Heylux dispune de domnisoare fotograf profesioniste care imi fac sedinte foto mai mereu, pentru ca albumul meu online sa fie cat mai misto si pentru a atrage cat mai multi admiratori online. Aceste poze ajuta foarte mult in castigurile mele.

Cel mai probabil nu toate studiourile ofera aceste sedinte, sau daca le ofera, nu o fac pe gratis, insa la Heylux ma bucur de cate-o sedinta foto cel putin odata pe luna si n-ai idee cat de misto ma simt!

Inainte eram o persoana foarte retrasa, timida si inchisa in mine. De asta am decis ca azi sa vorbesc despre asta, pentru ca jobul acesta m-a schimbat mult in bine. Initial, mi-era jena sa fac sedintele foto, insa usor, usor m-am obisnuit si acum sunt foarte deschisa la minte si indrazneata.

Cei 425 de lei castigati zilnic se completeaza perfect cu serviciile de la studio

heylux iasi videochat
heylux iasi videochat

Nu mai am nicio treaba in fata camerei, ba chiar a inceput sa-mi placa sa fiu in centrul atentiei. De fiecare data cand mi se face cate o sedinta foto la Heylux, o make-up artista ma aranjeaza, o alta fata se ocupa de outfit-ul meu si primesc tot ajutorul de care am nevoie.

Oricum, make-upul este gratis la Heylux si ma bucur de asta zilnic, inainte de fiecare tura. Asa, si dupa cum spuneam, normal ca atunci cand vad ca sunt ajutata din toate partile si sunt admirata pentru ce fac, increderea in mine creste. Mi-am recastigat increderea in mine prin intermediul acestor sedinte foto care mi-au aratat ca pot fi feminina, senzuala, frumoasa si foarte seducatoare!

Consider ca jobul de model de videochat de la Heylux nu este numai pentru bani, ci este un job unde o fata se poate descoperi pe ea insasi, asa cum am facut si eu!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here