Date:

Share:

Daca ma straduiesc, la Heylux ajung sa am si 400 de dolari zilnic!

Articole conexe

Din toate joburile din lumea asta, n-as fi gasit niciodata un job mai potrivit pentru mine decat cel de la Heylux. As fi putut cauta ani si ani de zile, dar mi-am dat seama ca tot videochatul e mai potrivit pentru mine. De altfel, si pentru orice femeie e mai potrivit.

Ca suntem firave si sensibile si noi nu trebuie sa muncim ca barbatii, noi trebuie sa muncim putin, sa nu obosim, sa nu ne imbolnavim. Adica asa, un job mai pentru femei, unde sa fim cum ne place, sa ne aranjam, sa fim cochete, nu sa ne spetim prea tare sau sa depunem prea mult efort.

Jobul ideal pentru fetele din Iasi este Heylux, fara indoiala

Altfel de ce mai suntem femei daca facem asta? E normal sa vrem un job unde sa ne simtim cat mai rasfatate! Si pana acum, din toate experientele mele, singurul loc de munca din Iasi care poate face asta este cel de la Heylux. E perfect pentru orice fata de peste 18 ani!

Adica e nevoie de carisma, de amabilitate si atat pentru a fi model de videochat la Heylux. Cu putina engleza si putine zambete, banii vin usor din videochat aici, nici nu trebuie sa ma straduiesc prea tare. Si e fix cum vreau eu, e lejer, e un job la care lucrez putine ore pe zi, putine zile pe saptamana si castig mai multi bani decat as fi sperat.

Plus de asta, orice fata poate sa lucreze la Heylux, cu studii sau fara studii, cu forme 90-60-90 sau fara forme asa, mai timida sau mai indrazneata, nu conteaza ce fel de fata e, atata timp cat vorbeste putin in engleza si stie sa fie amabila.

Poti fi si tu un model de videochat In Iasi de succes

De aspect oricum se ocupa echipa de la Heylux, oferindu-mi sedinte de make-up in fiecare zi, sedinte de infrumusetare lunare si un mediu de munca super confortabil, care sa-mi aduca liniste si pace. Ma simt relaxata si asta se vede, normal ca orice femeie isi doreste asta.

Daca imi dau putin silinta, de la cei 200 de dolari pe care ii castig zilnic, ajung sa castig si cate 400 de dolari ai mei, pe fiecare zi. In contextul in care sunt imbracata doar in rochii elegante, parfumata, machiata si ascult muzica si vorbesc pe net la Heylux pentru bani, ce femeie de pe lumea asta ar refuza asa ceva? Hm?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare