De cand am jobul in videochat de la Heylux sunt mult mai fericita

0
671

Daca ma vedeai acum cateva luni cum eram, ai fi zis ca sunt cea mai trista fata. Mai mereu pe ganduri, stresata, agitata, panicata si fara chef de viata. Iar acum…acum sunt total opusul! De cand sunt model de videochat la Heylux Iasi am inceput sa zambesc mereu, sa nu mai am griji si ganduri aiurea si sa fiu mai fericita.

Inainte eram asa si din cauza faptului ca nu aveam bani si chiar aveam nevoie de ei. Am o sora mai mica si voiam sa-i cumpar si ei un calculator nou ca isi dorea mult, voiam sa renovez bucataria pentru mama si sa fac zeci de lucruri si nu puteam. Nici de ziua iubitului meu nu i-am cumparat nimic, ca nu aveam bani. Iar asta ma intrista.

Am facut zeci de cadouri persoanelor dragi dupa ce m-am angajat

Dar dupa ce m-am angajat la Heylux, parca am inceput sa am o viata altfel. Totul parea mult mai frumos si mai usor dintr-odata. Din primii bani castigati la Heylux i-am cumparat surorii mele un computer nou, apoi usor, usor am rezolvat tot ce aveam de rezolvat.

Dupa o luna de videochat la Heylux am putut sa renovez chiar si prin bucatarie, adica sa cumpar produse pentru renovare si alte lucruri, iar mama a fost extrem de fericita. Dupa aceea, am cumparat si un nou telefon, un Smartphone super misto pentru iubitul meu, pentru ca al lui se stricase si avea nevoie.

Am facut pe toata lumea fericita cu ajutorul jobului de la Heylux si asta ma facea si pe mine extrem de fericita! Mi-am cumparat si mie parfumuri noi, pantofi, genti, haine. Am fost la o sesiune de shopping si mi-am cumparat zeci de lucruri, mi-am schimbat total garderoba.

Jobul in videochat de la Heylux mi-a schimbat viata in bine

Am reusit in 2-3 luni la Heylux lucruri pe care nu le-am reusit in ani de zile cu alte joburi in Iasi. Si nu te gandi ca e asa usor sa faci lucrurile acelea pe care le-am facut eu. Cu un job normal nu e usor, dar cu jobul de la Heylux este extrem de usor!

Totul e simplu de cand fac videochat la Heylux, acesta e adevarul. Adica de ce nu ar fi usor, cand ma bucur de castiguri in videochat zilnice, de cate 390-430 de lei si de bonusuri saptamanale de cate 400-500 de lei? Banii sunt ultima mea problema de cand sunt model de videochat la Heylux, pentru ca-i am cu desavarsire. Gata cu tristetea, e timpul sa fiu fericita si sa-mi traiesc viata!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here