De cand castig bani din videochat la Heylux, am o viata mai frumoasa

0
1083

Habar n-am daca si tie ti se intampla la fel, insa eu ma saturasem la un moment dat sa tot trebuiasca sa dau explicatii tuturor, mai ales familiei. Am tot respectul pentru familia mea, insa locuind in casa cu ei, trebuia mereu sa explic tot ce fac si nici nu puteam face orice, deoarece stateam pe banii parintilor si asta ma enerva. Am vrut sa fiu pe picioarele mele, sa ma descurc de una singura si Heylux mi-a fost de ajutor.

Cred ca o fata detesta cel mai mult atunci cand i se spune ce sa faca, de aceea am si vrut sa plec de la ai mei, sa ma descurc asa cum puteam eu. Dar eram constienta ca un simplu job in Iasi de la care sa primesc maxim 1.200 de lei salariu lunar nu m-ar fi ajutat prea mult.

Voiam macar 2.500 de lei lunar, iar la Heylux castig cel putin 4.700

Stiam de la niste prietene cum e treaba cu chiria: ai facturi, cheltuieli, una alta si te trezesti ca dai 1.000 de lei lunar numai pe asta. Deci imi trebuia un job in Iasi de la care sa castig cel putin 2.500 de lei pentru a ma descurca. Si singurul job datorita caruia o fata ca mine poate castiga atatia bani este cel de model de videochat de la Heylux.

In acest studio de videochat din Iasi am descoperit singurul job care ma poate ajuta sa ma intretin si sa duc o viata decenta, asa cum trebuie sa fie. Daca inainte mi se parea mult un salariu de 3.000 de lei si ma consideram realizata daca as fi avut atat in fiecare luna, acum la Heylux minimul de castig pe care-l am este de 4.700 de lei.

Deci gandeste-te ca vorbesc de minim, nu de maxim. Practic, orice as face la Heylux, tot castig macar 4.500 de lei lunar. Gandeste-te ce se intampla atunci cand imi pun mintea la contributie si ma ambitionez. La Heylux nu exista bariere sau limite, aici pot castiga oricat din videochat.

La Heylux, pot oricand sa castig mai mult din videochat

Media calculata de Heylux este intre 300 si 800 de lei zilnic, adica atat poate castiga o fata in acest studio de videochat. Insa nimeni nu spune ca nu se poate castiga si mai mult. Sunt fete care castiga si fete 800 de lei la Heylux in fiecare zi si au tot ce le trebuie, deci se poate.

Momentan, eu am peste 6.200 de lei la Heylux, dar ma bucur enorm si-asa. Adica din acestia dau 1.200 pe cheltuieli in casa si cu restul banilor ma distrez si nu dau explicatii nimanui, sunt independenta si am viata pe care mi-am dorit-o.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here