Date:

Share:

De cand lucrez la Heylux, ma descurc mult mai bine cu banii

Articole conexe

Viata unei fete nu este atat de usoara precum o vad cu totii. Cel putin din punctul meu de vedere, nu este. Trebuie sa lucram de dimineata pana seara sa platim cheltuielile, trebuie sa ne intretinem, trebuie sa mai si studiem, iar pe langa asta, mai trebuie sa avem grija si de noi si aspectul nostru fizic. Ori numai pe ingrijiri din acestea se duc o multime de bani.

Toti oamenii spun ca femeile trebuie sa fie aranjate si elegante. Si le dau dreptate, dar dintr-un salariu de 1.000 de lei, cum ar putea fi o femeie asa? Adica sa fim seriosi, abia platesc facturile si rezist o luna cu acesti bani. Cum as putea eu sa mai merg si la saloane sau la sedinte de infrumusetare pentru a fi aranjata? Sincer, daca nu era Heylux, nici azi n-as fi rezolvat aceasta problema cu mine.

Pentru a fi frumoasa zilnic, am nevoie de bani, pe care ii castig din videochat la Heylux

Poate o sa spui ca nu e nevoie de saloane pentru a fi frumoasa sau eleganta, dar te inseli. Pentru a fi frumoasa mereu, imi trebuie bani. Iar banii ii am cu ajutorul jobului in videochat de la Heylux, care mi-a usurat viata in totalitate. Numai daca vrei sa mergi sa te tunzi si sa te vopsesti trebuie sa dai cel putin 300 de lei.

Apoi sa mai spunem ca te mai pensezi, iti mai faci un tratament la piele, mai mergi si mai cumperi haine, ca doar ai nevoie de haine frumoase sa fii eleganta. Si uite asa cheltui cel putin 1.000 de lei numai pe lucruri de infrumusetare. Daca le vrei de calitate, desigur.

Si fara Heylux nu mi-as fi permis asta niciodata. De asta spun ca mi-a usurat munca, pentru ca ori de cate ori vreau sa fac ceva, acum nu se mai pune problema banilor. Daca vreau, fac. Pentru ca eu castig indeajuns de mult din videochat la Heylux in fiecare zi incat sa-mi satisfac orice placere.

Daca inainte 400 lei era jumatate din salariu, la Heylux ii castig zilnic

Daca inainte trebuia sa dau jumatate din salariu ca sa merg la un salon, la cosmetica, manichiura, pedichiura sau altceva, acum la Heylux castig acei bani intr-o zi si n-am probleme. Gandeste-te ca 400 de lei insemna mult pentru mine inainte, iar la Heylux nu inseamna decat castigul meu zilnic in videochat.

De asemenea, uneori nici nu mai trebuie sa platesc eu pentru saloane sau alte lucruri, pentru ca Heylux oricum imi pune la dispozitie profesioniste care-mi ofera odata la 6 luni schimbari de look, make-up in fiecare zi si fel si fel de tratamente de rasfat. Ce usor este totul cu videochatul la Heylux Iasi!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare