Date:

Share:

De câte ori ţi-ai dorit să fii independentă şi să ai bani pentru orice?

Articole conexe

N-am idee cum este la tine, însă eu nu mai ştiu numărul acelor momente când eram nevoită să privesc cu invidie cum alte fete mergeau în Dubai, Paris… Eram sătulă, sincer. Ele de ce puteau şi eu n-aş fi putut? Am demonstrat că pot cu Lucky Studio Iaşi.

Adică eu de ce aş fi stat să privesc cum alte fete se bucură de viaţă şi călătoresc peste tot? Plus de asta, ele n-au mers cu banii lor asta, toată lumea ştie asta. Eu am vrut să fac aceleaşi lucruri, dar din banii mei. Pe scurt, am vrut să fiu independentă.

Şi uite aşa am ajuns să fiu cu ajutorul studioului de videochat din Iaşi, Lucky Studio. Am ajuns să am bani zilnic, să merg peste tot unde am vrut, să mă distrez. Gata cu invidia faţă de alte fete, pentru că Lucky Studio m-a ajutat să fiu mai presus decât ele.

La Lucky Studio reuşesc să obţin mulţi bani zilnic

Lucky Studio
Lucky Studio

Până să vin la Lucky Studio Iaşi ca model de videochat, nici nu ştiam cum e să ai zilnic peste 300 de lei. Până atunci, aveam un salariu care nu depăşea niciodată 1.200 de lei, bani pe care nu-i prea simţeam.

După ce plăteam facturile, chiria şi cheltuielile, aveam noroc dacă mai rămâneam cu ceva şi pentru mine. Dar de când cu acest studio de videochat din Iaşi, am între 300 şi 800 de lei ZILNIC.

Lucky Studio a abordat un sistem de plată la zi, astfel încât la sfârşitul fiecărei ture să-mi primesc banii obţinuţi online cu admiratorii de pe site-urile de videochat.

Bonusurile săptămânale îmi măresc veniturile

Lucky Studio
Lucky Studio

Faptul că la Lucky Studio pot câştiga zilnic atâţia bani era de ajuns pentru mine. Deoarece eu oricum am trecut de la o extremă la alta: de la a nu avea bani zilnic, la a avea mulţi bani.

Dar beneficiile nu s-au terminat la sistemul de plată la zi. Lucky Studio mi-a arătat cât de mult mă apreciază ca şi model prin bonusurile săptămânale oferite. Sincer, n-am mai întâlnit studio care să facă angajări în videochat mai avantajoase decât acesta.

În fiecare săptămână, primesc câte o sumă între 300 şi 3.000 de lei săptămânal. Cu cât câştig mai mult într-o săptămână, cu atât bonusul săptămânal pe care îl primesc duminica e tot mai mare.

Este evident: la Lucky Studio am găsit un job în Iaşi aşa cum am visat mereu. Datorită acestui loc de muncă în Iaşi acum nu pot să spun că nu-mi mai permit ceva anume.

10 COMENTARII

    • Să fac ce? Să stau pe spatele cuiva? Nu, am preferat să am propriii mei bani în fiecare zi. Acesta este motivul pentru care am venit la Lucky Studio.

    • De ce să-mi fie frică dacă e viaţa mea şi fac ce simt cu ea? Plus de asta, Lucky Studio îmi oferă discreţie 100%, aşa că nimeni n-o să afle 😛

  1. A meritat să renunţi la viaţa ta doar pentru a avea ce au fetele alea? Pe bune, chiar ai renunţat pentru Lucky Studio? Banii nu te fac fericită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare