Date:

Share:

De ce am ales să lucrez în videochat, la Lucky Studio

Articole conexe

Din nevoia de a mă descurca singură şi de a nu mai depinde de banii altora, m-am hotărât să mă angajez chiar din timpul facultăţii. La toate interviurile – în afară de unul – m-am lovit de aceeaşi problemă: lipsa de experienţă. Spun în afară de unul pentru că la Lucky Studio nu a fost nevoie de acest lucru.

Prima mea vizită la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară m-a făcut să mă conving că poate fi o alegere foarte bună pentru mine. Am văzut acolo doar fete, ceea ce m-a făcut să mă simt în siguranţă. Atmosfera era una caldă şi primitoare – exact cum îmi doream. În plus, vedeam că fetele îşi primesc banii chiar după ce termină tura de muncă – prietena şi colega de facultate pe care o aşteptam mi-a arătat şi cât a câştigat în cele 8 ore de videochat: 388 lei!

Ea m-a recomandat, a urmat un scurt interviu, mi s-a prezentat în linii mari ceea ce aveam de făcut, dar abia după ce am semnat contractul s-a pus în funcţiune „maşinăria” Lucky Studio. Încep acum cu lista de motive care m-a convins pe deplin că alegerea făcută a fost una foarte bună.

La Lucky Studio eşti liberă să alegi. Tu hotărăşti orele şi zilele în care poţi veni la studio, pentru că programul este unul super-flexibil şi îţi permite să faci facultate, să mai ai un alt job sau să ai grijă de copii şi familie (am colege care sunt în fiecare din aceste situaţii). De asemenea, decizi profilul pe care vrei să lucrezi – adult sau non-adult, modalitatea de plată – la zi, săptămână sau lună, camera în care discuţi cu admiratorii şi ai chiar posibilitatea de a renunţa oricând.

Lista de motive pentru care jobul de model la Lucky Studio mi s-a potrivit perfect este destul de lungă. Să vă mai dau câteva repere: am parte de bonusuri si servicii gratuite din partea studioului de videochat, de condiţii extraordinare şi de discreţie maximă. Zi de zi, înainte de fiecare tură, sunt aranjată de fetele de la make-up şi coafură, am parte de training şi cursuri de limbă engleză şi franceză, am asigurat transportul până la studio şi înapoi şi periodic fotografele profesioniste îmi actualizează portofoliul de model cu noi fotografii. Fiecare dintre camerele în care lucrăm noi, modelele, arată absolut extraordinar, iar confidenţialitatea ne este asigurată – noi alegem care ţări le blocăm în momentul în care începem discuţiile în mediul online.

Personal, din toate acestea pe mine m-au convins programul flexibil şi plata la zi – o invenţie Lucky Studio pentru a garanta siguranţa plăţii la timp de fiecare dată. Desigur, serviciile şi condiţiile au şi ele un cuvânt de spus. Cu siguranţă pot spune însă un lucru: jobul de model la Lucky Studio este o alegere pe care nu o regret!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare