De ce romancele aleg jobul de la Lucky Studio Iasi?

0
754

De multe ori m-am intrebat de ce fetele din Romania decid sa se angajeze in studiouri de videochat. Nu reuseam sa inteleg dorinta aceasta a lor de a face videochat, pana in momentul in care chiar eu m-am angajat la Lucky Studio Iasi. Am crezut ca niciodata nu voi face videochat, dar uite ca nevoia de bani m-a impins sa fac asta.

Si stii ceva? Realizez ca nu-mi pare rau pentru ce am facut, pentru ca lucrand ca model de videochat la Lucky Studio imi dau seama de ce romancele iubesc videochatul. Sunt atat de multe motive pentru care eu pot iubi Lucky Studio, incat mi-ar lua o zi intreaga sa vorbesc despre asta. Primul motiv este ca m-a scapat de o mare problema.

Cel mai bun lucru l-am facut cand m-am angajat la Lucky Studio

Ma mutasem cu iubitul meu in Iasi, iar initial am spus ca o sa ne inscriem amandoi la facultate si vom munci in afara cursurilor. In momentul in care ni s-au cerut o multime de bani pentru inscrieri si pentru taxe, am renuntat la idee si am zis ca o sa ne angajam.

Cand am vazut cat este de greu sa gasesti un job avantajos in Iasi, ne-am speriat putin, pentru ca se apropria ziua de plata a chiriei iar noi nu aveam banii. Iar un job in Iasi care sa ma ajute sa fac rost de bani in cateva zile nu era. Bine, asa am crezut, ca nu era… De fapt, era, si acel job il gaseam la Lucky Studio.

Asa am ajuns sa lucrez aici, pentru a-mi plati chiria. Dar am ramas din mult mai multe motive. Am ramas pentru ca aici am gasit intelegere, pentru ca toate fetele care lucreaza aici sunt dragute si primitoare cu mine, exact ca intr-o familie.

Raman sa fac videochat aici pentru ca este cel mai avantajos job

Aici castig bani foarte usor, cate 300-400 de lei doar din socializare online si din cuvinte, si nu ma asteptam sa fie asa usor sa obtii bani. Zilnic, sunt aranjata de o echipa de profesioniste, primesc training de la cele mai specializate fete in domeniu, ma bucur de transport gratis, de sedinte foto si de zeci de alte lucruri. Bani, bonusuri, un mediu extraordinar de munca, liniste, confort, legalitate si cel mai usor job posibil… Asta vad eu in Lucky Studio.

Si de asta femeile si iubesc videochatul la Lucky Studio. Din acest motiv iubesc si eu sa fiu aici. Dupa cum am spus, m-am angajat pentru ca aveam probleme cu chiria, dar am ramas pentru ca aici pot avea o cariera, ma pot realiza, pentru ca acest job imi ofera orice, chiar si timp sa-mi continui studiile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here