De-o luna m-am angajat la Heylux si deja mi-am luat primul meu Iphone

0
776

La varsta mea, unul din cele naspa lucruri a fost sa vad cum alte fete au lucruri pe care eu nu le aveam si nu mi le permiteam. De exemplu, anul acesta aparuse un nou Iphone si toate prietenele mele il primisera de la parinti, mai putin eu. La 19 ani, voiam si eu sa fiu in trend, asa ca m-am angajat direct la Heylux pentru a castiga bani.

Ce… De ce altele sa aiba lucruri frumoase si eu nu? Atata timp cat pot face ceva sa le am, de ce nu. Daca jobul in videochat de la Heylux este disponibil si potrivit pentru mine si mai pot si castiga bani in fiecare zi de pe urma lui, bravo mie.

Iubesc orice se intampla la Heylux. Este cel mai profi studio!

Chiar acum o luna m-am angajat ca model de videochat la Heylux si iubesc fiecare parte reprezentata de acest studio. De la castiguri, pana la bonusuri, make-up gratis in fiecare zi, transport, accesorii, training, cursuri de limba engleza – iubesc totul!

Sincer, oricum n-as fi crezut vreodata ca sunt in stare de castiguri zilnice atat de mari, insa la Heylux totul pare atat de usor pentru mine. Ei imi usureaza munca foarte mult, pentru ca ma ajuta cu orice am nevoie si imi pun la dispozitie orice-mi doresc numai sa-mi fie bine. De-asta si iubesc acest job in Iasi, desi lucrez numai de-o luna aici.

Partea misto este ca, desi nu ma asteptam sa am mari castiguri in prima luna (fiind noua in domeniu), tot am avut destul de marisoare. In total cred ca am castigat cam 5.700 de lei din videochat la Heylux, numai in prima mea luna! Am tot pus bani deoparte in fiecare zi, oricum.

Am dat 2.900 lei pe un telefon, dar cu jobul de la Heylux imi permit

Cate putin, cate putin, pana mi-am cumparat acel smartphone pe care toate fetele de varsta mea il au acum. Ce-i drept, am cam dat 2.900 de lei pe el, dar ce conteaza? Acum cu jobul in videochat de la Heylux imi permit. Stiu ca oricum daca o sa cheltui toti banii, a doua zi castig altii la studio si tot asa.

Sunt atat de fericita! Acum am inceput cu un telefon misto, insa cine stie cat de departe ajung. Poate masina, apartament… cine stie?! Cu jobul de la Heylux imi este usor sa visez, pentru ca stiu ca orice-mi propun aici mi se indeplineste foarte usor, doar cu putina munca si putina motivatie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here