Date:

Share:

Descoperă cum poţi avea venituri lunare peste 4.500 de lei la Lucky Studio

Articole conexe

Am visat de foarte multe ori că voi ajunge să termin facultatea şi voi avea zeci de milioane salariu din profesia ce urma să o am. După ce am terminat facultatea, am realizat că în România aşa ceva nu se poate. Deşi aveam studii şi diplome, nu reuşeam să am un venit mai mare de 1.500 de lei, aşa că m-am angajat la Lucky Studio.

Spre deosebire de ceilalţi angajatori din România, Lucky Studio mi-a oferit tot ce mi-am dorit vreodată. Şi nu aveam nevoie de zeci de diplome şi studii pentru a mă angaja în acest studio de videochat din Iaşi. Ci trebuia doar să am cei 7 ani de acasă, să am bun simţ şi să fiu amabilă.

Pentru aceste “calităţi” (pe care orice femeie trebuie să le aibă), eu câştig peste 4.500 de lei la Lucky Studio. Visul meu se împlineşte într-un studio de videochat, aşadar. Şi nu mi-e jenă să o spun, atâta timp cât e o muncă demnă.

În ce mod reuşeşte Lucky Studio să-mi ofere peste 4.500 lei?

Paşii pe care i-am urmat pentru a ajunge să câştig atât de mult la Lucky Studio au fost foarte uşori, de fapt. Lucru ce m-a făcut să mă întreb dacă aşa este de obicei în videochat, sau dacă Lucky Studio face lucrurile să fie mai uşoare.

  • Pasul 1 pentru 4.500 de lei a fost o angajare în videochat

În momentul în care am ajuns la Lucky Studio Iaşi, Claudia m-a întâmpinat foarte frumos şi am discutat la o cafea. Aveam cam aceeaşi vârstă amândouă, aşa că ne-am înţeles de minune.

Ea m-a ajutat să-mi deschid un SRL, lucru nou pentru mine. Mi-a explicat că prin intermediul SRL-ului voi avea mai puţine taxe de plătit la stat, aşa că m-a convins.

  • Pasul 2-Am început să lucrez ca model de videochat

După ce actele au fost gata, mi-au fost făcute câteva şedinţe foto care să mă ajute pentru atragerea admiratorilor online. Când am început să muncesc, totul a fost foarte lejer.

Adică lucram doar 8 ore pe zi, pe tura de noapte, pentru că aşa am ales eu. Şi nu era deloc greu să fac asta, a fost chiar uşor.

  • Pasul 3-Serviciile zilnice oferite de Lucky Studio mi-au adus câştiguri

Urmând toate sfaturile oferite de cei de la Lucky Studio şi ascultând de trainerii de aici, totul mergea într-o direcţie foarte bună. Zilnic, o echipă se ocupă de make-upul meu, de accesorii şi de aspectul meu fizic.

Ca să nu mai menţionez de faptul că primeam şi transport zilnic. Practic, pentru a obţine peste 4.500 de lei lunar eu n-am făcut mai nimic. Lucky Studio a făcut totul pentru mine. M-a ajutat, mi-a oferit condiţii optime de muncă şi servicii de calitate.

Datorită acestora, câştig zilnic peste 300 de lei şi lunar peste 4.500 de lei, în total. Aş alege mereu Lucky Studio înaintea oricărui job în Iaşi acum.

10 COMENTARII

    • Şi ce să fi făcut cu ele? Să lucrez la fast-food pentru 1.200 de lei pe lună? Asta e realitatea în România. Lucky Studio depăşeşte astăzi orice job şi dacă aici câştig bani, aici rămân.

  1. Într-un fel, cam ai dreptate. Adică şi eu după ce am terminat facultatea şi am vrut să mă angajez, ba îmi cereau ani de experienţă, ba îmi ofereau puţin. Bătaie de joc..

  2. Mare păcat că acum nici studiile nu te mai ajută în România. Dar noroc de locuri precum Lucky Studio, care mai ajută româncele să se descurce cu problemele financiare, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare