E prima data-n viata mea cand castig 200 dolari pe zi la Lucky Studio

0
809

Uite ca o schimbare in viata n-a stricat niciodata. Mie mi-era mereu teama de schimbari, pana cand am vazut cat de benefice pot fi alaturi de un job precum cel de la Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Tu n-ai crede la fel, daca ai fi in situatia mea?

Hai sa-ti explic situatia mea. La Lucky Studio acum castig cate 200 de dolari pe zi, iar in trecut aveam aproape 200 de dolari intr-o luna, ca salariu. Poti observa diferenta? Pentru ca eu o observ foarte clar si-mi dau seama de avantajele pe care le are in viata mea un asemenea job.

N-am castigat din prima cate 200 de dolari pe zi, dar cu rabdare…

Intr-adevar, mi-am schimbat putin programul de munca pe care-l aveam, dar asta nu a reprezentat o problema pentru mine. Atata timp cat castig cate 200 de dolari ai mei, se merita sa lucrez pe tura de noapte la Lucky Studio. In mod normal, as fi putut sa aleg orice tura de munca imi placea, dar mi s-a spus ca una din cele mai avantajoase e cea de noapte.

Asta pentru ca majoritatea admiratorilor online sunt din America, iar cand la noi este noapte, la ei este zi. Asadar, a fost mai bine sa lucrez noaptea, pentru a putea socializa cu admiratorii online si pentru a castiga sume mari de bani. Trebuie sa-ti spun, totusi, ca n-am castigat cate 200 de dolari din prima.

Eu am deja o experienta de 8 luni la Lucky Studio, am avut putintica rabdare pana sa ajung la castigurile acestea. Si-am lucrat si pe turele de zi ceva timp, si tot castigam bani, intre 200 si 300 de lei, dar tot voiam mai mult. Astfel, s-a vazut diferenta intre tura de noapte si cea de zi.

E distractiv tot ce fac la Lucky Studio

Cu ajutorul primit de la echipa de specialiste de la Lucky Studio, nu mi-a fost greu deloc sa ating aceste castiguri, mi se pare chiar din ce in ce mai usor sa castig banii astia. Si cate lucruri interesante fac eu pentru banii acestia! Ma uit la filme online cu admiratorii de pe site-urile de videochat (ca o intalnire virtuala), imi pregatesc ei cina si eu doar ma uit in camera cum gatesc, jucam tot felul de jocuri, dansez…

Da, asa e, e distractiv si nu ma plictisesc niciodata, deci eu zic ca se merita sa lucrez in acest fel la Lucky Studio. Gandeste-te cate lucruri pot face eu cu banii acestia!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here