Fac shopping si cheltuiesc zilnic peste 300 de lei din ce castig la Lucky Studio

0
779

Pe tine cat te lasa inima sa cheltui atunci cand mergi la cumparaturi prin malluri? Cheltui mult, sau putin? Eu stiu ca cei mai multi oameni cheltuie bani la shopping doar atunci cand e strict necesar si o fac doar dupa ziua de salariu. Eh, norocul meu este ca ziua mea de salariu este in fiecare zi la Lucky Studio.

Am stiut ca alegerea pe care am facut-o cu Lucky Studio a fost cea mai buna inca de cand m-am angajat acum 2 ani. Inca de atunci am castigat bani cum n-am crezut vreodata c-o sa castig. Cand mi se punea castigurile in mana, parca nu-mi evena sa cred ca EU AM CASTIGAT banii aceia din simpla socializare pe net.

Ti-ar placea si tie sa faci atatia bani la Lucky Studio

M-am obisnuit de la inceput sa fiu intr-un anume fel cu admiratorii mei online si asta mi-a adus foarte multe castiguri. De la inceput am fost cu vorba, cu socializatul cu ei si acum am in fiecare zi macar cate un chat privat de cate 2-3 ore. Chat privat este acela pentru care-s platita sa vorbesc.

Si daca e platit pe minut si stau cate 2-3 (cel putin), inseamna ca-s multi bani! Eu la inceput, in primele 5-6 luni am castigat intre 200 si 400 de lei zilnic. Nu exageram cu castigurile, castigam fix cat un model nou de videochat la Lucky Studio. Dar experienta a inceput sa se observe dupa jumatate de an.

Cand am acumulat o anume experienta, castigurile s-au marit si ele foarte mult. Am trecut la sume de 500-600 de lei zilnic si nu aveam de ce sa ma plang. Asa am zilnic de atunci. Adica asa castig in fiecare zi de vreun an si ceva.

In momentul de fata, acest job ma multumeste pe toate planurile

Rareori sunt zilele in care mai castig 200-300 de lei, sau mai putin. Sunt putine zilele si oricum nu conteaza, pentru ca nu exista luna in care sa nu am venituri mai mari de 6.500 de lei. De asta nu ma stresez prea tare.

Si ai idee ce fac eu cu banii acestia? Ii cheltui pe cumparaturi. Exact, in fiecare zi  merg in mall si pana nu cheltui macar 300 de lei pe-acolo, nu ma las. 300 de lei nu e mult, dar daca fac asta aproape in fiecare zi, e ceva. Alta lume merge la shopping odata la luna, iar eu merg zilnic. Vezi ce inseamna sa ai un job la Lucky Studio?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here