Heylux este studioul de videochat unde lucrez asa cum imi place

0
798

Pentru mine, videochatul nu este un domeniu nou de munca. Acum cativa ani am mai lucrat si prin alte studiouri de videochat inainte sa lucrez la Heylux Iasi. Insa in fiecare din acele studiouri aveam anumite restrictii care ma limitau si nu-mi placea. Nu puteam face videochat cum imi placea, pentru ca mi se spunea ca nu e bine.

De exemplu, daca voiam sa-mi beau ceaiul in timp ce stateam online, nu puteam pentru ca ii deranja pe cei de la studio. Sau nu puteam zice anumite lucruri, pentru ca ei imi pregateau o lista de povesti pe care sa le spun si trebuia sa le respect pe acelea. La Heylux nici macar n-am intalnit asa ceva.

La Heylux ma simt libera si relaxata

Mai mult, managera de la Heylux s-a amuzat cand a auzit asa ceva. A zis ca la ea in studio nu se intampla asa ceva si ca sunt libera sa fac ce vreau eu. Iar daca vreau o simpla ceasca de ceai in camera mea de logare si vreau sa ma relaxez, la Heylux pot.

Nu sta nimeni cu gura pe mine sa-mi spuna ce e bine si ce nu. Pentru asta exista traineritele de la Heylux, care imi arata dinainte ce trebuie sa fac si ma ajuta cu sfaturi in videochat. Dar dupa ce ma loghez, nimeni de la Heylux nu ma mai deranjeaza sa-mi spuna cum sa fac videochat.

Sunt libera sa castig bani asa cum vreau eu la Heylux, iar cel mai multi mi place ca am un comision mare din castiguri, desi plata este la zi in acest studio de videochat. Cu cat voiam plata mai repede in celelalte studiouri de videochat, cu atat mai mic era comisionul.

Pot avea si comision de 80% din castiguri, iar banii ii primesc zilnic

Dar la Heylux tot 50% din castiguri primesc, adica intre 300 si 800 de lei in fiecare zi. Chiar mai mult, comisionul la Heylux creste, desi am parte de plata la zi. Cu cat castig eu mai mult, cu atat pot ajunge mai repede la un comision de 80% din castigurile in videochat.

Si libertatea de la Heylux nu consta numai in faptul ca fac ce vreau eu in camera mea de logare, ci si-n faptul ca-mi pot crea singura un program de munca, pot veni si pot pleca atunci cand vreau eu si sunt total relaxata. La Heylux ma simt acum ca acasa, intr-o familie mare de fete dragute si simpatice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here