Date:

Share:

Heylux Iasi este biletul meu pentru o viata frumoasa

Articole conexe

Muncim zilnic, ne stresam, ne agitam, dar in final pentru ce facem toate aceste lucruri? Pentru ce ne trezim dimineata si muncim pana la epuizare? Nu sa avem o viata frumoasa? Si-n schimb ce primim? Ca eu nu vad ca fiecare roman ce se trezeste dimineata pentru munca sa aiba o viata ideala.

Iar asta ma pune pe ganduri. Daca munca noastra nu ne aduce fericire, nu inseamna ca facem ceva gresit? Pentru ca asta este ideea muncii in viata, sa-ti aduca fericire. Dar se pare ca oamenii au uitat asta si muncesc doar…sa munceasca si atat. Eu n-am vrut acest stil de viata pentru mine.

Singurul job avantajos in Iasi pe care l-am gasit a fost la Heylux

Am vrut ca jobul meu sa fie intr-adevar avantajos pentru mine, sa ma faca sa realizez ceva, sa am o cariera si o viata frumoasa in care eu sunt fericita zi de zi. Consider ca daca am un job in Iasi doar pentru a-l avea, totul este degeaba. Vreau un job in Iasi care sa-mi ofere totul, iar aici a intervenit Heylux Iasi.

Aparitia acestui studio de videochat pe piata muncii mi-a adus tot ce n-au putut celelalte joburi in Iasi sa-mi ofere. Cand Lucky Studio a lansat studioul Heylux si a inceput sa faca angajari in videochat, eu am vrut sa fiu printre fetele angajate. Lucrez la Heylux cam de cand s-a deschis si nu-mi pare rau.

De fapt, ma bucur ca am apucat sa ma angajez intr-un studio de videochat atat de frumos si profesionist si sunt aici de la inceput, pentru ca acum cam toate locurile la Heylux s-au epuizat. Mai sunt foarte putine locuri disponibile pentru angajari in videochat si n-as fi vrut sa fiu stresata ca n-apuc sa ma bucur de acest job in Iasi.

Datorita videochatului de la Heylux, reusesc sa am viata dorita mereu

Pentru ca, la urma urmei, chiar este un fel de “bataie” pe locurile de la Heylux. Si inteleg asta. De ce n-ar fi, cand numai castigurile zilnice de aici variaza intre 300 si 800 de lei? Ca sa nu mai zic de bonusurile saptamanale intre 300 si 2.500 de lei pe care fiecare model le primeste pentru castigurile din videochat.

Iar daca toate castigurile de la Heylux sunt atat de avantajoase si super, imagineaza-ti cum sunt conditiile de munca de aici. Practic, e un mic paradis pentru mine (cazare, transport gratis, make-up zilnic, training, sedinte foto etc). Sa stiu ca aici mi se ofera tot ce am vrut si reusesc sa am o viata linistita si frumoasa, cum mi-am dorit mereu, e un vis implinit.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare