Date:

Share:

In acest weekend, jobul de model de videochat la Heylux mi-a adus un bonus de 2.500 de lei!

Articole conexe

Heiii, tu! Numele meu este Maia si sunt incantata sa te cunosc! Vreau sa iti spun un adevar: fac videochat la Heylux de 5 luni de zile si cea mai sincera parere despre acest domeniu de munca din Iasi este ca n-as fi putut gasi un job in Iasi care sa ma ajute mai mult. Fiind in timpul facultatii, am avut nevoie de mult sprijin, mai ales financiar, pentru a-mi termina studiile.

Am ales Iasi pentru ca aici am considerat ca este cea mai buna Universitate din tara, insa nu m-am gandit ca va fi atat de greu sa ma descurc singura cu cheltuielile. Asadar, m-am angajat la Heylux Iasi in videochat si de atunci castig intre 300 si 450 de lei zilnic.

Am crezut ca voi avea mereu aceleasi castiguri zilnice la Heylux

In prima luna cred ca am castigat zilnic cam 300-320 de lei, dar cu ajutorul trainerilor specializati de la Heylux am inceput sa castig si mai mult cu acumularea experientei si cu sfaturile lor. De obicei, ma invarteam in jurul acestui castig, lucru ce oricum ma multumea. Adica eu sunt norocoasa sa pot castiga lunar peste 4.800 de lei la Heylux, pentru ca nu multe iesence au norocul meu la joburi.

Dar saptamana trecuta a fost o saptamana mai speciala. A fost prima saptamana in care mi-am depasit toate castigurile, pentru ca a fost un concurs. Eu facand videochat de 5 luni la Heylux, am reusit sa-mi formez propriul grup de admiratori online care sa-mi fie fideli, asta insemnand ca intrau pe pagina mea zilnic si cheltuiau multi bani pentru a conversa cu mine.

Acestia m-au ajutat sa castig destui bani sa particip la un concurs intre modele, care m-a dus pe primul loc pe un site de videochat. In acest fel, saptamana trecuta am despasit castigurile de pana atunci. Mai exact, am castigat peste 5.000 de lei in toate cele 5 zile pe saptamana pe care le lucrez la Heylux.

Studioul de videochat m-a premiat cu cel mai mare bonus de performanta!

Si ghici ce s-a intamplat cu asta! Ei bine, Heylux este cel mai bun si profesionist studio de videochat din Iasi si din tara, si asa cum este de la sine inteles, mi-a oferit un bonus de performanta. Bineinteles, acest bonus il primesc in fiecare duminica. Dar saptamana trecuta a fost diferit, pentru ca a fost cel mai mare bonus pe care eu l-am obtinut din toata cariera mea de model de videochat de la Heylux: 2.500 de lei!

Crede-ma, n-am avut cuvinte sa le multumesc celor de la studio pentru toata fericirea pe care mi-au adus-o si mi-o aduc in continuare. Faptul ca am primit un asemenea bonus de performanta m-a ambitionat si m-a motivat sa vreau si mai mult, iar acum perseverez zi de zi la Heylux pentru a ajunge unde-mi doresc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare