Date:

Share:

Inainte de Preziosa aveam 850 lei salariu si acum am venituri de 2.300 dolari

Articole conexe

850 de lei… cat o insemna asta in dolari? Ah, vreo 200 si ceva de dolari. Cum sa castigi atatia bani intr-o luna? Pai numai chiriile sunt atat in unele orase, n-ai ce face cu 200 de dolari. Si uite ca atat castigam eu inainte sa ma angajez ca model de videochat la Preziosa. O suma infima, mica si care nu era de ajutor deloc.

Cand ma angajasem in acel loc, mi se daduse 850 de lei dar mi-au promis ca in cateva luni imi vor da mai mult. Au spus ca acea suma e doar asa, de inceput… Si au trecut cate luni… ah, 8 luni si tot aceiasi bani ii castigam. Cred ca eram cat pe-aci s-o iau razna, daca nu ma angajam la Preziosa.

De la 200 dolari lunar la peste 2.000 de dolari cu jobul de la Preziosa

preziosa videochat
preziosa videochat

In fine, am trecut peste acest moment din viata mea in care castigam atat de putin si-am semnat contractul de colaborare cu Preziosa, un studio de videochat din Iasi foarte discret si profesionist. La scurt timp, am vazut diferenta dintre jobul anterior si locul de munca de la Preziosa: la Preziosa pot castiga 200 de dolari zilnic.

Mai exact, eu ma chinuiam pentru 200 de lei lunar inainte, cand la Preziosa ii pot avea si zilnic. Acum am venituri de 2.300-2.400 de dolari lunar la Preziosa, dar o sa am si mai mult. Momentan, e ok asa cum e, pentru ca in lei asta ar insemna mai mult de 8.000 de lei.

De la 800 la 8000 de lei…  Hm… vezi diferenta? Ca eu o vad, e prea evidenta! De zeci de ori mai bine! O evolutie care a avut loc intr-un timp scurt, in doar cateva luni. Daca nu era jobul de la Preziosa, probabil m-as fi chinuit ani de zile si tot nu ajungeam sa am salariul acesta, decat sa fi plecat in strainatate.

Jobul in videochat la Preziosa e cea mai usoara varianta

preziosa videochat
preziosa videochat

Dar si-n strainatate, ce viata e acolo?… Absolut nu, nici nu se pune problema. Hai sa o luam logic. De ce sa plec, cand pot si am castigurile acestea la Preziosa? Ar fi absurd, serios. O fata care prefera sa plece in strainatate sa munceasca 24 din 24 pentru cateva sute de dolari in loc sa lucreze la Preziosa unde poate avea sume mai mari dintr-un job mai usor e… pur si simplu nu stie ce vrea de la viata.

Eu stiu, iar Preziosa si jobul de aici ma ajuta sa le obtin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare