Date:

Share:

Invitaţie la Lucky Studio Iaşi

Articole conexe

Sunt o carte deschisă….continui să spun asta pentru că am curajul să mă prezint exact aşa cum sunt. Acum 2 ani lumea mea era una închisă; printre altele, venea şi sărbătorirea celor 10 ani împliniţi de la încheierea liceului. Asta inseamna să mă întâlnesc cu toţi foştii, să mă întrebe colegii şi profesorii unde şi ce am ajuns în viaţă. Ce să le spui când lucrezi pe un minim posibil, într-o viaţă mizeră, dacă nu la propriu atunci sigur la figurat.

Invitaţia la Lucky Studio Iaşi vine ca o opţiune de care habar nu ai că ai avea nevoie. Acum spune-mi, cu o sinceritate debordantă, ce îţi permiţi să faci în ziua de astăzi? Unde sunt aşteptările tale de la tine în primul rând? Anii ăştia, de nebunie frumoasă, nu îi vei mai întâlni. Aşa că profită acum cât nu e prea târziu şi să ai regrete. Nu ai limită la vârstă pentru a te angaja la Lucky Studio Iaşi aşa că dacă eşti genul dezinhibată poţi să ai şi 30 + că eşti bine primită.

Invitaţia la Lucky Studio Iaşi este mai mult decât ceea ce ai crede. Este mai mult decât a te dezbrăca în faţă unei camere. Ştii, eu de regulă sunt comodă în casă, aşa că aici nu e mare diferenţă. Îmi place enorm să mă simt bine, să ascult muzică, să dansez prin casă. Exact aşa fac şi acum, la locul de muncă. Te vei întreba cum. Eu îţi voi răspunde că nu aveam cum altfel să lucrez într-un studio pur şi simplu.

La Lucky Studio Iaşi lucrez de ceva vreme şi lucrurile nu s-au schimbat: camera mea, ca şi când ai avea pretenţia să lucrezi într-un birou numai al tău, cu intimitate la maximum. Pot fi cine îmi doresc eu să fiu, să joc roluri, să fiu naturală, să mă distrez, să vorbesc, să plâng în faţa camerei. De fapt sunt eu, exact aşa cum sunt în viaţă reală, cu nebunia aia frumoasă, cu plăcerea de a mă amuza, de a găsi frumosul din orice.

M-am angajat la Lucky Studio Iaşi pentru că mi-a permis să fiu eu, să îmbin utilul cu plăcutul, să fiu o femeie împlinită cum nu credeam că voi putea fi. Sunt eu, cea care îşi trăieşte viaţă la maximum. Nu sunt arogantă, sunt doar realistă: trăiesc pe picior mare şi asta îmi doresc să se întâmple în continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare