Îţi doreşti un job în Iaşi la care să faci ce simţi? Obţine-l la Lucky Studio!

10
2004

De câte ori ai tânjit după un job în Iaşi la care să-ţi faci propriul program de muncă, la care să nu te sâcâie nimeni la cap cu reproşuri, la care să ai linişte? Ştiu, şi eu mi-am dorit de foarte multe ori asta. Norocul a făcut în aşa fel încât acum să nu-mi mai doresc, pentru că l-am obţinut la Lucky Studio Iaşi.

Mi-ajunsese deja până peste cap de joburi în Iaşi la care să fac doar cum vor alţii şi să se îmbogăţească ei după munca mea. Voiam şi eu job care să-mi ofere timp liber, bani să merg în vacanţe şi multă linişte. Asta am găsit la Lucky Studio.

Deşi sunt angajată ca şi model de videochat la Lucky Studio, sunt propria mea stăpână la studio. De la început am putut să îmi creez propriile condiţii în acest studio de videochat din Iaşi şi mi-a plăcut.

La Lucky Studio am putut să aleg în ce cameră lucrez

\

În acest sens, am început prin a alege un contract de angajare în videochat a cărei perioadă a fost decisă de mine. Aşadar, am ales un contract pe o perioadă de 2 ani, cu un bonus de angajare de 26.530 lei.

După aceea, mi-am ales propria mea cameră din cele peste 25 de camere de la Lucky Studio. Toate erau frumos amenajate şi aveau dotări de ultimă oră şi mi-a fost greu să aleg. Dar am reuşit, în final.

Iar, ca ultim pas, am ales un program de muncă de pe urma căruia să beneficiez de mult timp liber. Am ales ce tură de muncă am dorit şi câte zile pe săptămână voiam să muncesc, a câte 8 ore pe zi.

Mi se oferă transport și machiaj gratuit

Abia când am început să muncesc în videochat alături de Lucky Studio, am constatat cât de frumos şi avantajos e. În fiecare zi, câte o şoferiţă de la Lucky Studio venea şi mă lua din faţa uşii de acasă, pentru că Lucky Studio mi-a asigurat transportul.

Când ajungeam la studio, o echipă de make-up artiste se ocupau de machiajul meu zilnic, pentru a arăta cât mai frumos în faţa camerei. Aşa, am atras cât mai mulţi admiratori online, care erau fascinaţi de mine.

Iar la fiecare sfârşit de tură, după 8 ore de distracţie şi conversaţie primeam banii mei. Care variau între 250 şi 380 de lei zilnic. Nu aveam cuvinte îndeajuns de frumoase pentru a descrie cât de bine mă simţeam în acele momente.

Lucky Studio Iaşi a reuşit să-mi ofere tot ce am dorit mereu: un loc de muncă în Iaşi unde sunt liberă să câştig bani.

10 COMMENTS

  1. Să zicem că e adevărat şi câştigi chiar atât de mulţi bani în fiecare zi. Dar să fii total liberă, de capul tău, nu cred

    • De ce n-aş fi liberă la Lucky Studio, când aici lucrează doar femei? Ce să aibă ele cu mine? Fiecare îşi vede de treaba ei 😀

  2. ]Ce tare. Adică tu nu mai plăteai pentru transport şi machiaj în fiecare zi? Eu plătesc cred că vreo 20 de lei zilnic numai pe transport 🙁

    • Ştiu, şi eu cheltuiam cam 4.800 de lei pe an pe transport. Bani de care Lucky Studio m-a scutit 😀 Ştiu că e tare :X

    • Sunt foarte ok, doar că trebuie să arăt elegantă şi rafinată în faţa camerei, pentru a atrage cât mai mulţi membri de pe site-urile de videochat.

  3. Adică dacă eu-s la liceu, pot să mă angajez şi eu la Lucky Studio în paralel şi să am peste 300 de lei zilnic? :X

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here