Iubesc gentile si pantofii de firma, iar din videochatul la Heylux mi-i permit usor

10
1713

Una din cele mai mari pasiuni ale mele este moda. Am iubit dintotdeauna gentile, posetele, pantofii, hainele, accesoriile si tot ce-a tinut de moda. Dar problema mea era ca nu voiam orice genti sau pantofi, ci de firma, pentru ca aceia sunt mult mai calitativi. Iar o geanta de firma este cel putin 400 de lei, asta insemnand aproape jumatate din salariul meu de la vechiul job in Iasi.

Iti dai seama ca nu puteam da atata pe o geanta, oricat de mult as fi vrut. Preferam sa am una din aceea si s-o port mai mult, decat sa tot cumpar la 50-100 de lei din piata si sa se rupa imediat. Chiar ma saturasem de lucrurile de proasta calitate de prin pieti, magazine de la coltul blocului sau asa mai departe.

Nu mai voiam sa cumpar din magazine mici din Iasi. Voiam altceva!

Voiam sa am si eu o anumita prestanta in public, sa ma admire toate fetele pentru lucrurile pe care le port. Din fericire, solutia mea la toate aceste dorinte a fost chiar simpla. Tot ce-a trebuit sa fac a fost sa ma angajez la Heylux Iasi. Aparent, sa fac videochat aici poate fi solutia tuturor problemelor mele.

Bine, la mine nu pot spune ca erau chiar probleme, dar un salariu de 1.000 de lei e bun? Normal ca nu e! Trebuia sa scap de asta, merit mai mult. Plus ca daca mie asta imi place si pentru asta vreau bani, este problema mea. Pe mine shoppingul ma relaxeaza si ma face sa ma simt bine cand stiu ca am tot felul de lucruri frumoase si scumpe in dulap.

Iar atata timp cat sunt tanara si n-am altceva mai bun de facut, de ce sa nu fac ce iubesc? Iubesc moda, iar Heylux ma ajuta s-o am chiar acasa la mine! De cand fac videochat aici as putea sa-mi permit cate un nou brand in fiecare zi. Castigurile de aici sunt zilnice si mereu pot avea mai mult de 300 de lei din videochat.

Videochatul la Heylux ma ajuta sa-mi permit lucruri scumpe din magazine

Asa ca, daca eu castig intre 300 si 800 de lei zilnic la Heylux, pot sa ma bucur in liniste de pasiunea mea. Si crede-ma ca ma ajuta sa fac videochat la Heylux, pentru ca de cand am bani si am lucruri scumpe, parca altfel ma observa lumea pe strada. Altfel sunt tratata si altfel imi fac prieteni acum, cand imi permit tot felul de lucruri scumpe.

Aceste lucruri mici ma fac fericita si stiind ca pot castiga intr-o zi la Heylux cat castigam inainte intr-o luna ma face si mai fericita!

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here