Date:

Share:

Jobul de la Lucky Studio m-a facut o domnisoara eleganta si frumoasa

Articole conexe

Pana sa fac videochat la Lucky Studio, eram foarte baietoasa, recunosc. Nu prea ma ingrijeam, nu prea ma aranjam si mereu credeam ca “cine ma place, ma place asa cum sunt”. Idee total gresita, bineinteles! Pentru ca daca esti femeie, trebuie sa fii mereu prezentabila.

Daca nu veneam sa ma angajez la Lucky Studio, nici pana-n ziua de azi nu as fi stiut asta. Toata experienta mea ca model de videochat are numai parti bune, numai parti din care am avut de invatat. Orice ar spune lumea, pe mine videochatul m-a facut o domnisoara, o femeie in toata firea, eleganta si frumoasa.

Jobul de la Lucky Studio are numai parti pozitive pentru o fata

Poate nu multa lume vede asta, dar asa este. Acest job in Iasi scoate toate partile bune dintr-o femeie, in timp ce ea mai si castiga bani in fiecare zi. Adica este o placere sa lucrez la Lucky Studio si in acelasi timp ma bucur de sume de peste 300 de lei in fiecare zi. Sunt si zile in care am mai putin de 300 de lei, dar nu este o problema.

Oricum veniturile mele lunare sunt mai mari decat 6.000 de lei, deci asta conteaza. Sunt zile si zile la Lucky Studio, insa niciodata n-am plecat acasa dezamagita. Si stii cum m-a ajutat acest job in Iasi? Pas cu pas.

Initial am inceput prin a ma bucura de sedinte foto gratis din partea celor de la Lucky Studio. Asta mi-a redat increderea in mine si m-a facut sa vad ca sunt frumoasa, de fapt. Apoi am inceput cu sedintele de make-up zilnice (din care am invatat si eu cum sa ma machiez).

De multe ori ieseam de pe tura de munca purtand machiajul facut de make-up artistele de la Lucky Studio, pentru ca arata mult prea frumos pe mine si toata lumea ma admira pe strada. Vazand asta, am vrut sa devin cat mai aranjata mereu. Asa am inceput sa-mi iau si haine scumpe, elegante, rochii… si tot ce tine de frumusete.

In timp ce castig bani zilnic la studio, invat sa devin o domnisoara eleganta si senzuala

Oricum rochii port si cand sunt online si vorbesc cu admiratorii de pe site-urile de videochat, asadar n-a fost o problema. Am imbinat utilul cu placutul si am devenit o alta persoana. Acum ma ingrijesc mereu, ma aranjez, stiu sa ma imbrac si sa ma asortez, dar ce e mai important: stiu sa ma comport in societate.

Videochatul m-a ajutat si fetele care lucreaza aici si mi-au fost aproape in fiecare zi. Acum pana si iubitul meu ma vede mai senzuala si mai eleganta si iubeste asta! Iar eu iubesc jobul de la Lucky Studio!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare