Jobul de la Lucky Studio ma ajuta sa ma bucur mai mult de viata

10
1702

Pentru orice femeie, fericirea este altceva dar, pentru mine, inseamna sa fiu o persoana mai buna pentru cei din jur, inclusiv pentru animalute. Cand m-am angajat la Lucky Studio, m-am angajat cu gandul ca voi putea sa-mi cumpar o incapere, unde voi putea sa am grija de animalutele strazii.

Fiind veterinar de profesie, nu-mi place sa vad cum in Romania inca mai sunt catelusi si pisici pe strada, de care nu are nimeni grija. Neavand destui bani, n-am putut sa-mi deschid propriul cabinet. Asa ca m-am angajat ca model de videochat la Lucky Studio Iasi.

Mi-am dorit foarte mult sa pot obtine indeajuns de multi bani incat sa-mi iau o incapere, cat de mica ar fi fost ea, unde sa pot avea grija asa cum vreau de amicii mei dragalasi.

Lucky Studio ofera singurul job in Iasi unde pot castiga zilnic bani

Poate o sa par absurda pentru multi dintre oamenii care citesc asta, insa eu vreau sa fac ce simt. Si daca jobul de model de videochat e singurul care imi poate oferi banii de care am nevoie, ce era sa fac?

Mai mult, videochatul nu e asa rau cum il vad unii. Asta am constatat si eu la Lucky Studio, lucrand aici zi de zi. Adica o masina vine de la studio si ma conduce la munca, apoi la sfarsitul turei de 8 ore ma aduce inapoi acasa.

La studio sunt machiata, aranjata si tot ce fac in propria mea camera de logare este sa socializez. Vorbesc si iar vorbesc cu zeci de admiratori online, iar pentru asta sunt platita zilnic la Lucky Studio. Pot castiga sume incepand de la 300 de lei, iar cu putina vointa chiar si pana la 800 de lei zilnic.

Am parte de bonusuri saptamanale si de un program super-flexibil

N-a trebuit sa lucrez decat un an la Lucky Studio pentru a-mi indeplini visul. Bineinteles, am pus bani deoparte in fiecare luna, dar m-am si distrat. Am mai mers in cate o vacanta, mi-am mai cumparat una alta si la sfarsit am constatat ca videochatul la Lucky Studio este chiar super benefic.

Desi mi-am cumparat un spatiu unde imi pot desfasura activitatea de binefacere, inca lucrez la Lucky Studio cateva zile pe saptamana, pe tura de noapte. Pentru ca pot primi bani in fiecare zi, dar si saptamanal.

Lucky Studio dispune de niste bonusuri foarte mari, pe care le ofera in fiecare duminica. Adica daca eu am avut in saptamana anterioara castiguri mari, pot obtine un bonus intre 300 si 3.000 de lei. De ce m-as opri din munca la Lucky Studio? Nu-mi strica sa am bani zilnic.

10 COMMENTS

    • Fara Lucky Studio nu puteam, sincer. Pentru ca nu puteam sa le iau in casa si sa ma uit pur si simplu la ele. Au nevoie de pastile, tratamente, care costa 😛

  1. Pe bune? Castigi zilnic intre 300 si 800 de lei si tot ce faci tu este sa ajuti niste animale, cand ai putea face orice altceva?

  2. Si ai reusit sa faci afacere din cladirea pe care ai cumparat-o? Adica ai inregistrat-o sau doar ii aduci acolo si ii ajuti?

    • Nu am inregistrat-o, momentan. E ca si casa mea acum, doar ca e un spatiu mai mare unde ma pot desfasura in liniste 😀

    • Bineinteles. E o cladire micuta, cu 3 camarute, dar ma descurc perfect cu asta 😀 ce sa fac daca aici castig bani in fiecare zi, normal ca am avut de unde

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here