Jobul de model de videochat de la Lucky Studio imi deschide o multime de oportunitati

0
833

Aparent, pare foarte usor sa-ti deschizi propria afacere, dar nu este la fel de usor sa ridici si sa mentii afacerea pe picioare. Trebuie timp si foarte multi bani investiti, iar pentru asta trebuie sa incepi de undeva. Eu am decis sa incep cu Lucky Studio Iasi, pentru ca stiam ca in acest studio de videochat voi castiga destui bani pentru o cofetarie.

M-a pasionat mereu acest lucru, am vrut sa fac prajituri si torturi pentru nunti, si acest lucru oricum va merge mereu, deoarece evenimentele au loc intotdeauna. Iar daca Lucky Studio este locul in care pot castiga bani, mai exact sume intre 300 si 800 de lei zilnic, n-am de ce sa nu fac asta.

Am fost atat de ambitioasa, incat m-am angajat la Lucky Studio

Daca un om isi doreste ceva cu adevarat, face orice pentru a-l obtine. Ambitia mea in a ajunge unde-mi doresc m-a adus la Lucky Studio Iasi si ma bucur mai mult decat orice, pentru ca nu exista loc mai bun pentru castig decat acest studio. N-as fi castigat niciodata atat de multi bani in alta parte, iar Lucky Studio mi-a demonstrat zi de zi cat de profesionist este.

Mi-am dorit atat de mult ca afacerea la care m-am gandit sa mearga, incat am lucrat 3 ani de zile la Lucky Studio. Nu pentru ca era nevoie neaparat, ci pentru ca am iubit de la inceput sa lucrez in videochat aici. Nu am crezut ca videochatul este atat de usor si de frumos. Mi-era foarte greu sa renunt la un job in Iasi care sa fie atat de accesibil si lejer pentru mine.

Datorita videochatului, am o viata foarte buna in Iasi

In acesti 3 ani de munca la Lucky Studio, am strans luna de luna cate o suma de bani iar apoi am constatat ca am putut sa-mi cumpar un sediu social din acesti bani castigati la studio, pentru afacerea mea. Asa ca asta am facut: primul pas a fost sa deschid firma si apoi am cumparat sediul.

Am angajat cativa cofetari si pot spune ca usor, usor totul merge spre drumul pe care mi l-am propus mereu. Avem deja zeci de nunti pentru care trebuie sa facem comenzi si ma simt foarte implinita. Si tot ce a trebuit sa fac pentru a ma realiza in viata a fost sa lucrez la Lucky Studio, mai exact sa stau pe internet in acest studio, sa vorbesc si sa ma relaxez, iar banii sa apara.

Am avut mare noroc de acest job in Iasi si de asta sunt foarte mandra de mine si de faptul ca Lucky Studio a demonstrat ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here